Foldetunnelgarager til at beskytte din campingvogn, autocamper og meget andet

Foldetunnelgarager til campingvogne og andre store køretøjer

En stor og rummelig foldetunnelgarage beskytter din campingvogn, autocamper eller mobilehome, når den f.eks. ikke er i brug om vinteren. Det er meget almindeligt at have sin campingvogn med mere opbevaret om vinteren, så hvorfor ikke opbevare den i en fleksibel foldetunnelgarage i højeste kvalitet? Vores innovative, solide og fleksible FleXgarage™ foldetunnelgarager er udviklet til at beskytte din campingvogn og andre store køretøjer m.m. mod støv, regn, Uv-stråler, fugleklatter og tilfældige ridser og buler. Den innovative og fleksible konstruktion på en foldetunnelgarage gør det nemt og hurtigt at bruge den til trods for den betragtelige størrelse. Med en elegant og innovative italiensk FleXgarage™ foldetunnelgarage kan din campingvogn, autocamper eller mobilehome stå godt beskyttet mod vind og vejr. Den fleksible foldetunnelgarage er nem at opstille stort set alle de steder, hvor der er plads til en campingvogn eller tilsvarende stort køretøj. På grund af den imponerende højde og generelle rummelighed på foldegaragen kan konstruktionen bruges til de fleste større køretøjer og andre store genstande.

XL opbevaringstelt Maxi Box til endnu større køretøjer og meget andet

Det professionelle XL opbevaringstelt Maxi Box tilbyder endnu mere plads end vores foldetunnelgarager. Her er der plads til endnu større køretøjer og mange andre ting, som kan stå godt beskyttet mod vind og vejr. Det store, innovative og fleksible opbevaringstelt giver dig en lang række opbevaringsmuligheder – især til store køretøjer, andre store genstande, varer, materialer og meget andet. Brug det store og fleksible opbevaringstelt Maxi Box fra Dancover til alle mulige opbevaringsløsninger – som en ekstra garage, sikker opbevaring af både, biler, maskiner, motorcykler eller som overdækket arbejdsplads. Den fleksible foldegarage m.m. har stærke aluminiumsbuer, som understøtter det flammehæmmende cover i 550 g/m² PVC. Gardindørene – et i hver ende – sikrer nem adgang og et godt overblik, når du skal have opbevaret ting eller hente dem igen inde fra teltet med gaffeltruck eller tilsvarende.  

Foldetunnelgarager og opbevaringstelt Maxi Box kan fastgøres og sikres

Vi anbefaler, at du fastgør din FleXgarage™ foldetunnelgarage med rawlplugs eller jordankre, hvis du opstiller garagen på cement, beton eller tilsvarende. Stiller du foldetunnelgaragen på jord eller græs, så kan du bruge jordspyd til at sikre din garage i tilfælde af kraftig blæst eller dårligt vejr generelt. Til vores XL opbevaringstelte Maxi Box medfølger galvaniserede stålbeslag, som kan bruges til at fastgøre teltet til underlaget af sikkerhedsmæssige årsager. Til de andre foldetunnelgarager medfølger jordankre og jordspyd ikke. Du kan bestille jordspyd separat sammen med din foldetunnelgarageDancovershop.com. Jordankre m.m. skal bestilles på en anden shop eller købes i dit lokale byggemarked. Har du spørgsmål om nogle af vores store foldetunnelgarager eller de mange andre opbevaringsløsninger? Ring til os, send os en e-mail eller brug vores chat. Du kan se de forskellige foldetunnelgarager og opbevaringstelte Maxi Box her:

https://www.dancovershop.com/dk/products/autocamper-foldegarager.aspx

  

Share