Højbede med gennemsigtig drivhusoverdel

Små højbede med cover

Højbede i et enkelt, elegant og tidløst design. Et højbed med et kraftigt, gennemsigtigt cover bliver til et perfekt, lille drivhus, hvor du kan dyrke de fleste slags planter fra det tidlige forår og hen over hele sommeren. De kompakte højbede og minidrivhuse fra vores populære brand Garden Collection er som skabt til din terrasse, altan, eller et sted i haven. Når du dyrker noget i et højbed, så er det nemt at komme til planterne, når du skal fjerne ukrudt, nusse om planterne eller bare vande. Du kan samle de forskellige højbede på ingen tid, så du er klar. Derefter fylder du ganske enkelt højbedet op med noget god pottemuld, og så er du klar til at lægge frø eller sætte stiklinger m.m. i dit nye højbed med cover.

Højbede med cover giver samme gode vækstbetingelser som de store drivhuse

Det gennemsigtige cover på vores forskellige højbede gør de kompakte enheder meget effektive, når det handler om at dyrke alle mulige forskellige slags planter. Vores Garden Collection byder på mange forskellige slags højbede bl.a. i malet træ, WPC og stål m.m. De forskellige højbede kan bruges fra det tidlige forår, hen over sommeren og videre. De kompakte højbede med gennemsigtig overdel gør det muligt at komme i gang fra det tidligste forår. Når vejret så bliver varmere, kan man fjerne coveret og bare nyde bedet og de mange blomster m.m. Nogle af vores små drivhuse har også insektnet, så du kan beskytte de små nye planter mod insekter og fugle. Når du skal i gang med at planlægge haven og terrassen til den nye havesæson, så er det nemt at tømme de små højbede og mini-drivhuse og flytte rundt på dem, hvis du vil det.  

Plantekasse med selv-vandende kapillærkasse

Ud over vores mange forskellige solide og elegante højbede med eller uden klart cover, så kan du også bestille en af vores smarte plantekasser, der også kan give dig en hel masse smukke blomster på terrassen eller inde i et større drivhus. Plantekasserne er også en del af vores Garden Collection og bliver leveret med en selv-vandende kapillærkasse, så du ikke skal rende og vande hele tiden – sættet er selvforsynende i lange perioder, så dine dyrebare planter ikke tørrer ud. Du kan se alle de forskellige højbede og vores elegante plantekasser her: https://www.dancovershop.com/dk/products/hoejbede.aspx

Share