En havepavillon gør din have endnu mere hyggelig og indbydende

Havepavilloner fra Patio Collection

En havepavillon skaber en næste magisk stemning og følelse i haven – uanset, om du stiller pavillonen på terrassen eller et andet sted i haven. Vores pavilloner fungerer også fantastisk alle mulige andre steder – ude ved stranden, på bredden af en sø, i en lystbådehavn – eller et andet sted, hvor du har brug for at få skygge for solen og måske komme i ly for en sommerbrise. Bestiller du en havepavillon med sidevægge, så kan du gøre din pavillon endnu mere privat og hyggelig – og desuden også få læ for vinden. Du kan også montere myggenet på de fleste af vores havepavilloner, så du kan nyde dagen eller aftenen uden at blive generet af flyvende insekter. Det er utroligt, hvordan en så enkel konstruktion med et tag og fire stolper eller ben kan skabe sådan en fantastisk følelse af ro og sikkerhed og bruges til så mange forskellige formål.  

Nye havepavilloner med tag i polykarbonat

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige slags havepavilloner – fra de minimalistiske pergola pavilloner til vores nye populære pavilloner fra vores Patio Collection. De nye pavilloner har et fast tag bestående af solide og holdbare polykarbonatpaneler. Taget giver behagelig skygge uden at blokere lyset helt, så du får et skønt lys inde i pavillonen, også når du er inde i skyggen. Rammen i pulverlakeret aluminium vil holde i mange år uden at du behøver bekymre dig om vedligeholdelse. Brug pavillonen til mange forskellige formål – til ren afslapning, til sociale arrangementer, til spisning, læse, en jacuzzi, grill og meget andet. Taget har en ventilationsåbning, der lader røg, varme og fugtig luft slippe væk. Det er en vigtig detalje, især hvis du lukker pavillonen med sidevægge på alle fire sider.    

Din nye havepavillon – stedet at tilbringe en stor del af sommeren

De nye havepavilloner fra vores Patio Collection tilføjer stil og elegance til de fleste haver, terrasser, gårdhaver m.m. og vil hurtigt blive det nye sted at opholde sig i haven for både dig og dine gæster. Timerne vil flyve af sted, når I sidder inde eller omkring en af disse skønne pavilloner. Du kan bruge havepavillonen til et spisebord og stole, til behagelige liggestole, til grillen eller måske en jacuzzi. Uanset, hvad du vælger at bruge din smukke havepavillon til, så kan disse fantastiske pavilloner beskytte dig mod både sol og regn samt give dig en enestående følelse af fred og ro, som kun en pavillon i denne kvalitet kan. Bestil nu og nyd sommeren i flot stil. Du kan se alle vores populære havepavilloner lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner.aspx

Share