Solide cykelskure til din elskede cykel

Cykelskure til din elskede cykel

Solide cykelskure er blevet meget populære efter så mange er begyndt at cykle mere seriøst. At cykle er ikke længere forbeholdt professionelle ryttere, og det gælder både på landevejen og i skoven. Cykling er også blevet utroligt populært blandt såkaldt almindelige mennesker. For mange er det at cykle en social begivenhed, hvor man kan møde andre med samme interesse, få en masse frisk luft og ofte træne udenfor i smukke landskaber. Men hvad stiller man op med cyklen, når man kommer hjem? Som regel har man brugt temmelig mange penge på at anskaffe sig den rigtige cykel, og derfor er det vigtigt at kunne opbevare den både sikkert og i tørvejr, når den ikke er i brug. Nogle har måske plads inde i huset, men ofte er man afhængig af en eller anden form for cykelskur udenfor. Vi tilbyder en række forskellige cykelskure, så du kan passe godt på din dyrebare cykel.   

Cykelskure i solide og vedligeholdelsesfrie metalpaneler

Vi tilbyder en række forskellige cykelskure m.m. til opbevaring af din cykel eller cykler, så de kan stå tørt og sikkert. Vi kan bl.a. tilbyde vores ProShed cykelskure i et kompakt og moderne design, som passer fint ind i de fleste haver og gårde. De solide cykelskure har plads til fire cykler i de indbyggede cykelstativer. Den dobbelte dør har en cylinderlås med nøgle. Vi tilbyder også forskellige foldegarager, som kan holde din cykel tør, men uden den samme sikkerhed på grund af det bløde cover.  

Redskabsskure til beskyttelse og vedligeholdelse

Når man går lidt op i det at cykle, så vedligeholder man ofte selv sin cykel. Mange af vores forskellige slags cykelskure har som regel kun plads til selve cyklen. Men bestiller du et redskabsskur, så får du ikke bare plads til cyklen, du får også plads til værktøj og reservedele. Ja, du får endda plads til at reparere og vedligeholde cyklen i tørvejr, hvis du bestiller et skur af en vis størrelse. Vi kan tilbyde redskabsskure i metal i mange forskellige størrelser, og nogle af skurene har endda ovenlys, så der kommer naturligt lys ind i skuret i løbet af dagen. Du kan få de solide skure i både metal og i polykarbonat. Vi har desuden gulvrammer til mange af vores skure, så du nemt kan lægge et stabilt gulv inde i skuret. Med et gulv får du både bedre isolering og begrænse kondens.  

Stil dit cykelskur ude af syne, hvis det er muligt    

Vi anbefaler dig helt overordnet at stille dit cykelskur eller redskabsskur, hvor du nemt kan komme til det, men ikke nødvendigvis et sted, som forbipasserende har frit udsyn til. Ofte vil man placere et cykelskur eller anden form for skur et sted i haven, bag ved huset eller i en gårdhave, hvis det er muligt. Trods et fald bliver der desværre stadig stjålet mange cykler, men med en stærk lås og et solidt cykelskur, så kan du sikkert skræmme en potentiel cykeltyv væk, så du kan have din elskede cykel i fred. Se nogle af vores forskellige typer af cykelskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/cykelopbevaring.aspx

Share