Urban gardening gør livet mere grønt og bæredygtigt

Urban gardening skaber liv i byerne

Begrebet urban gardening eller byhaver er blevet utroligt populært hos rigtig mange mennesker, der går op i miljøet. Konceptet er ganske enkelt – at dyrke fødevarer lige der, hvor du bor, også selv om det er midt inde i en større by. Vi kan alle sammen købe økologisk frugt og grøntsager i supermarkedet. Så i dag gør vi det ikke af nød, som man bl.a. gjorde det under 2. Verdenskrig, hvor man så haver i byerne rundt omkring. Det er på grund af den glæde, som man kan føle, når man ser tingene spire og gro, at man kaster sig ud i et urban gardening projekt. Desuden ved man, at projekter som urban gardening også er med til at begrænse Co2 udslippet, fordi man ikke skal fragte grøntsager m.m. halvvejs rundt om Jorden. Og så får man frisk, økologisk mad uden sprøjtemidler og er med til at hjælpe miljøet. Ydermere har urban gardening et socialt aspekt, fordi man kan lave en have sammen med venner og naboer.  

At dyrke økologisk mad sammen med andre   

Urban gardening er næsten magisk, fordi du kan dyrke stort set alting overalt, hvis der bare er noget god jord, sunde planter, masser af vand og solskin. Vi tilbyder en lang række produkter, som kan hjælpe dig med at skabe smukke bede på din altan, på en tagterrasse og stort set alle andre steder. Du kan få højbede, minidrivhuse, vægdrivhuse og mistbænke. Alle de forskellige produkter til urban gardening er lavet i solide og holdbare kvalitetsmaterialer. Hvis du bor i byen og gerne vil skabe en smuk byhave, hvor der skal være plads til mange planter, så kan vi også levere en lang række forskellige drivhuse, som passer til projektet. Alt fra små drivhuse helt op til professionelle drivhuse, hvor der er plads til at dyrke de fleste slags planter til mange mennesker.  

Polytunnel drivhuse gør det hele langt mere fleksibelt og mobilt

Af og til skal et urban gardening projekt være noget mere fleksibelt, end når man bare har en almindelig have, hvor man kan dyrke planter år efter år. Hvis du f.eks. starter et urban gardening projekt på en tom byggegrund eller får lov til at stille bede m.m. op i den lokale park, så gælder den tilladelse måske kun et enkelt år eller to. Til disse projekter anbefaler vi vores polytunneldrivhuse i letvægtsmaterialer, som både er billige, nemme at stille op og som byder på optimale vækstbetingelser – og som kan nedtages efter sommeren er slut og nemt flyttes til et andet sted. En meget populær Gør-det-selv-løsning er selv at bygge en ramme til drivhuset og overtrække det med vores solide og holdbare drivhusfilm. Drivhusfilm leveres på ruller, så det er nemt at arbejde med. Hvis du har spørgsmål om nogle af vores mange produkter i forbindelse med et urban gardening projekt eller tilsvarende, så ring til os, send en e-mail eller benyt vores chat på shoppen Dancovershop.com. Se nogle af de mange produkter til urban gardening her: https://www.dancovershop.com/dk/products/minidrivhuse.aspx

Share