Cykelskur til beskyttelse og sikker opbevaring af dine cykler

Cykelskur med lås kan sikre din cykel

Et cykelskur er en oplagt løsning, når du vil have et sted, hvor din cykel kan stå sikkert og tørt. Et cykelskur beskytter ikke kun din cykel mod regn og slud, men også mod potentielle cykeltyve, som ikke lige får øje på cyklen, når den er låst inde. Uanset, om du bruger din cykel hver dag eller bare en gang imellem, så er det dejligt at have et godt sted at stille cyklen, når du er hjemme. Det er en god følelse at vide, at din cykel ikke står udenfor i al slags vejr, men godt beskyttet inde i et cykelskur. Du skal stadig rengøre og vedligeholde din cykel for at holde den kørende, og med et cykelskur kan du opbevare lidt værktøj og andet udstyr inde i cykelskuret.

Cykelskure i vedligeholdelsesfrie materialer med indbygget lås

Du kan få lukkede cykelskure med lås eller åbne cykelskure, som også kan bruges til andre formål som affaldsspande, materialer og meget mere. De åbne cykelskure er større end de lukkede cykelskure og har plads til flere cykler. Dette gør de åbne cykelskure velegnede til virksomheder eller beboelsesejendomme. Medarbejderne eller lejerne/ejerne får et overdækket rum til deres cykler, så cyklerne er beskyttet, når de ikke er i brug. Vi tilbyder flere forskellige cykelskure og andre slags skure, hvor du kan opbevare din cykel og meget mere. De robuste, kompakte og lukkede cykelskure kan placeres næsten hvor som helst. De åbne cykelskure fylder måske lidt mere, men de er også beregnet til at skulle bruges i forbindelse med et firma eller en beboelsesejendom, hvor der er en gård eller lignende.   

Cykelskure er kun én ud af flere løsninger    

Udover vores lukkede og åbne cykelskure tilbyder vi en bred vifte af andre typer opbevaringsløsninger med plads til cykler og meget mere. Blandt de mange forskellige opbevaringsløsninger finder du redskabsskure, haveskure og opbevaringstelte. Uanset, om du bruger din cykel til transport, eller du bruger den til træning eller rekreative formål, er det vigtigt, at du husker at rengøre, smøre og vedligeholde cyklen. Hvis du bestiller et stort cykelskur, får du have plads til reservedele, olie og meget mere. Har du spørgsmål til de forskellige cykelskure – eller andre former for skure – så ring til os, send os en e-mail eller brug vores chat. Du kan se de forskellige cykelskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/cykelskure.aspx

Share