Havepavilloner med fast tag til det gode liv i haven

Havepavilloner med fast tag i metal eller polykarbonat

Havepavilloner med fast tag kan udgøre et helt unikt sted i din have og skabe nogle skønne rammer for alle mulige sociale sammenkomster som fødselsdage og grillfester – eller bare til ren afslapning og til at nyde haven endnu mere til dagligt. Brug den solide og vedligeholdelsesfrie konstruktion i solskin i løbet af dagen, når det regner eller om aftenen. Du kan få mange forskellige havepavilloner med fast tag – og mange af de populære havepavilloner har sidevægge og myggenet, så du kan åbne og lukke pavillonen som det passer dig. Vi tilbyder et stort udvalg af havepavilloner med fast tag – både med metaltag og med polykarbonattag.  

Havepavilloner med fast tag i stærkt og holdbart metal  

Havepavilloner med fast tag i metal ser flotte ud og vil ikke forandre sig ret meget over tid. Havepavilloner med fast tag skaber skygge og ly, så du kan være udenfor i næsten al slags vejr – og mere eller mindre hele døgnet rundt. Den elegante og solide konstruktion vil hurtigt være det naturlige sted at mødes og opholde sig, når man er i haven. Havepavilloner med fast tag i metal kan også fås med sidevægge og myggenet på alle fire sider, så du kan lukke havepavillonen helt og endda forhindre flyvende insekter i at komme ind i pavillonen. En havepavillon med fast tag skaber ly og læ og giver dig en vidunderlig fornemmelse af afslapning og luksus, som kun en havepavillon i dette design og kvalitet kan. Havepavilloner med fast tag fra Dancover er udført i et elegant og moderne design, og kvalitetsmaterialerne gør pavillonerne meget stærke, holdbare og kræver ingen vedligeholdelse.  

Havepavilloner med fast tag med tagplader i polykarbonat skaber lys i skyggen  

Vores populære havepavilloner med fast tag med tagplader i polykarbonat består også af stærke og vedligeholdelsesfrie materialer. Her kan du også roligt glemme alt om afskalling, råd og rust. Kvalitetsmaterialerne gør havepavillonerne meget holdbare, så du kan koncentrere dig om at nyde livet i og omkring pavillonen i mange år uden at skulle male eller andre kedelige ting. De stærke og brudsikre polykarbonat-plader i taget lader meget af lyset komme igennem, og det skaber en hyggelig stemning inde i havepavillonen om dagen. Havepavilloner med fast tag med polykarbonatplader fås også med elegante sidevægge – og du kan også få myggenet til de fleste af de smukke pavilloner. Nogle af de smukke havepavilloner med fast tag har en åbning øverst i taget til ventilation. Åbningen lader varm luft og røg slippe væk fra havepavillonen, så luften bliver bedre inde i pavillonen. Skal du bruge en havepavillon med fast tag i metal eller polykarbonat? Du kan se alle de forskellige havepavilloner med fast tag her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner-med-fast-tag.aspx

Share