Redskabsskur i træ med halvtag giver nemmere opbevaring

Redskabsskur i træ med halvtag for bedre opbevaring

Et redskabsskur i træ er en klassisk og praktisk løsning, når det handler om at opbevare alt muligt – fra haveredskaber og plæneklipper til alle mulige småting, der skal bruges i haven og på terrassen. Vi har mange forskellige redskabsskure i massivt træ i forskellige størrelser og udformninger og nogle af disse redskabsskure har et halvtag. Halvtaget er perfekt til opbevaring af endnu flere ting – ting som cykler, materialer, brænde og meget andet. Alle vores redskabsskure har gode adgangsforhold og kan aflåses, så dine ting er godt beskyttet. Pladsen under halvtaget er helt åbent og gør det nemt at få fat i din cykel og andet, når du skal bruge den. Du kan også vælge at bestille et større skur, hvor du både kan have cykler og alt muligt andet opbevaret inde i skuret. Halvtaget gør det bare nemmere at få fat i cyklen, brænde og andet uden at du behøver låse redskabsskuret op, hver gang du skal bruge cyklen eller andet – og igen når du kommer tilbage.

Brug dit redskabsskur i træ med halvtag som en pavillon   

En anden løsning er at bruge den hyggelige plads under halvtaget som en lille terrasse eller pavillon, hvor du kan nyde haven i skyggen eller i ly for en byge. Hvis du placerer dit nye redskabsskur med halvtag tæt på en terrasse – eller bygger en lille terrasse foran redskabsskuret – så kan du bruge selve redskabsskuret til opbevaring af hynder, havemøbler, ungernes legetøj og meget andet. Så det er lige ved hånden, når du skal bruge det udenfor. Sæt dig i det fri på terrassen, når vejret er til det eller flyt et par stole ind under halvtaget, hvis vejret skifter.   

Redskabsskur i træ med halvtag som Gør-det-selv-projekt

Dit nye redskabsskur i træ bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Nogle af delene er tunge, da de er i massivt træ, så det er en god ide at være mindst to personer om at samle redskabsskuret. I følger ganske enkelt den detaljerede samlevejledning. Hvis du har valgt et redskabsskur i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du behandler det med træbeskyttelse, så snart du har samlet skuret. Brug en farve efter dit eget valg eller brug en transparent træbeskyttelse. Nogle af vores redskabsskure i træ bliver leveret uden gulv – for at skabe den bedste løsning, kan du bygge en træterrasse, som er stor nok til at placere redskabsskuret ovenpå, så du på den måde får et lækkert trægulv inde i skuret. Du kan også stille redskabsskuret på fliser eller tilsvarende.  

Redskabsskur i træ med halvtag som en del af vores brand Modularo®

Modularo® er et moderne livsstilsbrand med fokus på høj kvalitet, holdbarhed og komfort. Brandet byder på et stort udvalg af solide træbygninger som redskabsskure, havepavilloner, drivhuse, shelters og bjælkehytter, som kan være med til at gøre dit liv i haven endnu skønnere i de næste mange år. Du kan se et solidt redskabsskur i træ med halvtag her sammen med andre produkter fra det populære brand Modularo®: https://www.dancovershop.com/dk/product/redskabsskur-m-halvtag-25x487x221m-60-59m-natur.aspx

Share