Polykarbonat drivhuse fra CosyLifeStyle®

Polykarbonat drivhuse fra CosyLifeStyle

Polykarbonat drivhuse fra vores populære brand CosyLifeStyle® er det oplagte valg, hvis du har en mindre have, ønsker et lille drivhus på terrassen eller bare gerne vil gøre det nemt og enkelt. De kompakte og solide drivhuse i aluminium og polykarbonat passer også perfekt til urban gardening – hvis du har en tagterrasse, planlægger en byhave på en tom grund eller hvis du bor i lejlighed og gerne vil begynde at dyrke grøntsager og blomster nede i gården sammen med nogle af de andre beboere. Udvalget af polykarbonat drivhuse fra CosyLifeStyle® omfatter vægdrivhuse, elegante fritstående drivhuse med aluminiumsramme og polykarbonat-vinduer og smukke orangerier. Alle de forskellige drivhuse og orangerier har optimal lysgennemgang, som sikrer at dine planter får de bedste vækstbetingelser. Vinduerne i polykarbonat vejer ikke ret meget, er nemme at montere og er under normale omstændigheder næsten umulige at ødelægge.  

Dit CosyLifeStyle® drivhus er begyndelsen på noget fantastisk

Når du først har prøvet at have et drivhus – i polykarbonat eller en anden slags drivhus for den sags skyld – så vil du hurtigt begynde at glæde dig til at komme ind og passe dine planter. Du kan have grøntsager, frugt eller fokusere på smukke blomster – uanset, hvad du foretrækker, så kan et drivhus fra CosyLifeStyle® skabe et helt magisk sted, hvor du kan slippe væk fra verdens larm og ballade og nyde lidt kvalitetstid. De forskellige polykarbonat drivhuse har nem adgang via en skydedør og et eller flere ventilationsvinduer i taget hjælper dig med at skabe det perfekte indeklima i drivhuset. Den medfølgende sokkel øger stabiliteten samt højden på drivhuset. Vi anbefaler, at du forsegler vinduerne i dit drivhus med silikone, så det bliver både tæt og sikkert. De forskellige CosyLifeStyle® drivhuse passer perfekt ind i de fleste haver og kan forlænge havesæsonen med mange uger og måske endda måneder!

CosyLifeStyle® – elegante produkter til det skønne haveliv  

CosyLifeStyle® by Dancover er et moderne livsstilsbrand med fokus på alle de gode ting i livet – isæt udenfor på terrassen eller i haven. Udvalget af kvalitetsprodukter under brandet ‘CosyLifeStyle®’ er det perfekte miks af kvalitet og attraktive priser. Vi tilbyder lækre og stilfulde produkter i et moderne design, lavet af holdbare materialer og med mange detaljer, som kan være med til at gøre dit udeliv dejligt, behageligt, elegant og hyggeligt. Se alle de forskellige polykarbonat drivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/polycarbonat-drivhuse.aspx

Share