Havepavilloner med polykarbonat skaber stemning og stil i haven

Havepavilloner med polykarbonat skaber stil og stemning

Havepavilloner med polykarbonat er skabt til det helt særlige sted ude i haven, hvor du kan slappe af og hygge dig med venner og familie – eller invitere til grillfest. Og selv om mange af os godt kan lide, når solen skinner, så er det vigtigt at kunne finde et sted med skygge, når der er behov for det. En havepavillon med polykarbonattag skaber behagelig skygge uden helt at blokere for lyset på grund af de 6 mm polykarbonat-plader i taget. De solide polykarbonat-plader skaber en skøn stemning inde i havepavillonen om dagen – især inde i Milano 3000 pavillonen, hvor tagpladerne har en skøn bronzering, der skaber et ekstra varmt og behageligt lys inde i havepavillonen. Kort sagt, så bliver en havepavillon med polykarbonattag i denne kvalitet hurtigt det naturlige sted at være, når man gerne vil have lidt kvalitetstid i haven.  

Solide polykarbonat havepavilloner i elegant design

En moderne havepavillon med polykarbonattag giver en masse stil og skygge til haven, uden at du behøver bruge en masse tid på vedligeholdelse. Rammen af aluminium og tagpladerne i polykarbonat er begge dele i høj kvalitet og kan holde lang tid. Den robuste aluminiumsramme er pulverlakeret og har laserskårede stålsamlinger, der giver stabilitet og holdbarhed. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om råd, rust eller afskalling – du kan nøjes med at rengøre havepavillonen, hvis der har samlet sig blade og andet på taget. Brug den elegante bygning til at få skygge om dagen og til at kunne sidde godt beskyttet mod den faldende dug og kølige luft om aftenen. Nogle havepavilloner har sidevægge og et myggenet, så du har mulighed for at lukke havepavillonen og sidde i læ for vinden og slippe for flyvende insekter.  

Havepavilloner med polykarbonat-tag i solide og holdbare materialer  

En havepavillon med tag i polykarbonat – f.eks. Milano 3000 – eller en af de mange andre elegante havepavilloner med sådan et tag – skaber skygge og ly uden helt at blokere for lyset. De solide havepavilloner vil være en elegant tilføjelse til din have eller terrasse, og den vedligeholdelsesfrie bygning vil hurtigt blive det naturlige sted at være i haven. De stærke 6 mm dobbelte polykarbonat-paneler er stort set umulige at ødelægge, da de er stød- og brudsikre. Panelerne er blevet behandlet med en unik bronzering, som sender det skønneste, varme lys ned i havepavillonen, samtidig med at det skygger behageligt for solen. Tagpanelerne er 100% UV-beskyttet, så de bliver ikke misfarvede eller skøre. Prøv at forestille dig et spisebord, lounge-møbler, en grill eller måske endda en Jacuzzi inde i sådan en skøn og klassisk havepavillon. En havepavillon i denne kvalitet kan give dig skygge, ly og den dejligste følelse af afslapning og luksus. Se den populære Milano 3000 havepavillon med polykarbonattag og en lang række andre pavilloner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner-med-polykarbonattag.aspx

Share