Luksuscamping giver skønne oplevelser både ude og hjemme

Luksuscamping kræver store, smukke og rummelige telte

Luksuscamping er en fantastisk måde at nyde naturen og udelivet uden at det behøver være alt for ukomfortabelt. Tanken bag luksuscamping er – hvorfor ligge på jorden, hvis man kan sove i en seng? Hvorfor fryse, hvis man kan have det lunt og godt med varmen fra et varmeapparat? Og hvem siger, at man ikke kan have en lysekrone i sit telt? Mange har opdaget det fantastiske ved luksuscamping, fordi man kan være udenfor og nyde sin have eller naturen et sted uden at behøve undvære det moderne livs bekvemmeligheder. Prøv at forestille dig traditionel camping opgraderet til noget behageligt, beroligende og elegant – kan du se det for dig? En anden populær betegnelse for luksuscamping er glamping, som ganske tydeligt er en sammentrækning af ordene ‘glamour’ og ‘camping’. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om alle de bekvemmeligheder, du gerne vil nyde på din luksuscamping.

De rummelige TentZing® glampingtelte er som skabt til luksuscamping

Vores elegante luksustelte eller glampingtelte er som skabt til luksuscamping. Med et af de helt specielle og rummelige telte kan du omdanne den traditionelle campingoplevelse med et eksklusivt ophold i det fri – ude i haven eller et eksotisk sted, som du helt selv vælger. Brug det elegante TentZing® telt på en campingferie eller skab en helt utrolig base lige hjemme i haven. Du opstiller ganske enkelt teltet i haven og fylder det med alle de ting, du får brug for – en dejlig seng, bord og stole, musik, lys, opvarmning og andet. Så kan du ellers nyde din luksuscamping i fulde drag. Vores smukke TentZing® glampingtelte er lavet af vandtæt 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Bunden er i 540 g/m² PVC med et vandsøjletryk på 3000 mm, og så kan vi tilbyde tilbehør som bl.a. et smukt og praktisk gulvtæppe og et buet fortelt/overdækning.  

Brug din kreativitet, når du tager på luksuscamping   

Der er naturligvis en grund til, at det meste campingudstyr er let og nemt at håndtere. Normalt tager man nok ikke en tung seng og en lysekrone med på camping for at overnatte en enkelt nat et sted i vildmarken. Byg en base et sted, hvor du kan fylde det store telt med smukke ting – det halvmåneformede tæppe på gulvet og måske skal du tage det buede fortelt med for at gøre teltet endnu mere indbydende og praktisk. Tæppet består af 2 halvmåneformede stykker i 100 % polypropylen jacquardvævet i et fint mønster og er med til at skabe en fantastisk stemning. Det buede fortelt er lavet af solidt og vandtæt bomuldslærred. Hvis du går og planlægger en oplevelse ud over det sædvanlige i form af luksuscamping, så kan vi tilbyde glampingtelte til 4 personer og helt op til 12 personer. Du kan se alle de forskellige luksustelte her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/bomuldstelte-til-glamping.aspx

Share