En markise eller sidemarkise skaber skygge og læ

Markiser skaber et fantastisk uderum

Med en elegant markise over terrassen skaber du et helt særligt sted udenfor. Her kan du tilbringe mange timer sammen med venner og familie, hvor I nyder grillede lækkerier eller bare tager en slapper. Du kan også placere en markise et andet sted end på terrassen – på en havemur et sted i haven eller tilsvarende. Du vil nyde at sidde i skyggen i løbet af dagen og være godt beskyttet mod den faldende dug hen under aften. Du skal blot have en solid og stabil husmur eller tilsvarende for at kunne sætte en markise op. De forskellige markiser er vandtætte, så du kan blive siddende udenfor, selv om det skulle begynde at regne. Desuden vil dine havemøbler, hynder og andre ting på terrassen både være beskyttet mod skadelige Uv-stråler og regn, når markisen er ude. Du kan få to forskellige slags markiser – manuelt betjent med et håndsving eller den nemmere løsning med indbygget motor og fjernbetjening. Uanset, hvilken type du foretrækker, så kan markisen køres ud og være klar på ingen tid, når du skal bruge lidt skygge eller ly.  

Markiser med en stærk aluminiumsramme og holdbart stof

Vores markiser er udstyret med en stærk aluminiumsramme. I kombination med det kraftige og holdbare stof kan du have glæde af din markise i lang tid. Dit nye uderum under markisen vil hurtigt blive det naturlige sted at samles, når man er udenfor. Stoffet er 280 g/m² polyester, vandtæt og mod høj UV-modstandsdygtighed. Den slanke kassette gør markisen elegant og gør ikke meget væsen af sig, når markisen er rullet samme. Vores kvalitetsmarkiser bliver leveret med det hele, klar til at blive samlet og monteret.

Sørg for at montere din markise korrekt

At sætte en markise op kræver en del viden om, hvordan man fastgør tunge genstande på en mur m.m. Du skal først måle helt præcis, hvor markisen skal placeres, og så skal du have styr på, hvordan du tilslutter ledningen, hvis du har valgt en markise med motor og fjernbetjening. Du skal være opmærksom på, at en markise er tung, og derfor skal man være minimum to personer til at sætte den op. Hvis du er det mindste i tvivl om noget, så få hjælp af en fagperson og lad ham eller hende klare opgaven. På den måde er man sikker på, at ingen kommer til skade – hverken under opsætning eller efterfølgende. Du kan se de mange smukke markiser her: https://www.dancovershop.com/dk/products/markiser.aspx

Share