Besøgstelte til plejehjem forbedrer livskvaliteten for beboerne og de pårørende

Besøgstelte til plejehjem og plejecentre

COVID-19 nedlukningen af samfundet har betydet, at mange af os har været mere eller mindre isoleret – eller i hvert fald set vores familie og venner væsentligt mindre end normalt hvis overhovedet! En af de grupper i vores samfund, som har lidt mest i denne periode, har været de ældre på landets plejehjem og plejecentre. De ældre beboere har været helt isoleret for at beskytte dem mod at blive smittet, men det har resulteret i, at mange af dem har været ensomme, kede af det og savnet deres kære. Til trods for de mange muligheder for kontakt via forskellige medier, så har mange af de ældre beboere savnet deres pårørende i sådan en grad, at man har talt om væsentligt nedsat livskvalitet.  

Nu er samfundet så småt ved at åbne igen, og heldigvis har vi fundet en smart og sikker måde at genskabe kontakten mellem beboerne på plejehjemmene og deres familiemedlemmer. Løsningen er ganske enkel og økonomisk overkommelig – et eller flere partytelte eller foldetelte – eller som vi kalder dem i denne sammenhæng: besøgstelte!  

Besøgstelte på plejehjem og plejecentre beskytter de ældre

Vi skal naturligvis stadig tage mange forholdsregler for at undgå, at COVID-19 blusser op igen. Med ved at opstille besøgstelte udenfor plejehjem og plejecentre kan vi sørge for, at beboerne og deres familier kan mødes igen under sikre forhold. Dancover tilbyder besøgstelte i mange forskellige størrelser samt gulvløsninger, klapborde og klapstole – alt i afvaskelige materialer, så personalet nemt og hurtigt kan vaske og evt. spritte af mellem hvert besøg. Vi tilbyder transparente side- og midtervægge, som kan adskille beboeren og den besøgende, men samtidig sikre god øjenkontakt og hørbarhed – man kan med andre ord både se og høre hinanden bare uden at komme i fysisk kontakt! Besøgsteltet skaber et dejligt besøgsrum med gulv, store vinduer med et skønt lysindfald og nem adgang også med kørestol eller andre hjælpemidler. Vi kan også levere varmeapparater, så man kan styre temperaturen i besøgsteltet. Endelig vil beboeren og den besøgende kunne sidde varmt og tørt inde i besøgsteltet selv når det regner – eller nyde behagelig skygge, når det er godt vejr. Alt i alt en meget effektiv og økonomisk løsning på et stort problem, som har plaget de ældre og deres pårørende under den lange periode med COVID-19 nedlukning og isolation.         

Besøgstelte er allerede en stor succes    

Medierne har besøgt flere plejehjem og -centre, hvor der er blevet opstillet besøgstelte. Beboerne og deres familier har allerede testet denne form for sikkert besøg og er meget glade! Beboerne er glade for, at de endelig kan mødes med deres kære igen, og de forskellige familiemedlemmer er naturligvis glade for at kunne mødes med deres ældre og høre, hvordan de har det. De kan ikke give kys og kram endnu, men øjenkontakt og en god snak i samme rum rækker langt i disse underlige tider. Dancover tilbyder en lang række solide, fleksible og prisbillige besøgstelte, som bl.a. kan bruges på plejehjem m.m. Du kan bestille det hele på Dancovershop.combesøgstelte, gulve, møbler, den transparente skillevæg, sikkerhedsudstyr til at sikre besøgsteltene (Safety Packs) og meget andet. Vi leverer på 1-2 hverdage. Se mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/besoegstelte-til-plejehjem.aspx

 

Share