Besøgstelte med en sikker, gennemsigtig skillevæg

Besøgstelte til plejehjem og andre institutioner

Covid-19 besøgstelte med en gennemsigtig skillevæg i midten kan ofte være den bedste løsning, når man skal holde social og sikker afstand i forskellige sammenhænge. Besøgstelte gør det muligt for mennesker at kunne mødes under sikre omstændigheder. Vores solide og fleksible besøgstelte kan udgøre de sikre rammer for sociale aktiviteter på plejehjem, skoler og andre institutioner. Vores partytelte og FleXtents® foldetelte fungerer perfekt som besøgstelte med en gennemsigtig skillevæg i midten, så der er fuldt udsyn og sikker afstand på samme tid. Når vi skal arrangere møder eller andre former for sociale arrangementer, så vil et besøgstelt gøre hele forskellen. Som vi for længst har fundet ud af, så er vi nødt til at tage alle mulige forholdsregler for at begrænse yderligere smitte af virussen. Vi skal ikke kun passe på os selv, men også tænke for de mange udsatte borgere som bl.a. vores ældre, kronisk syge og andre som f.eks. beboere på forskellige institutioner.  

Besøgstelte er fleksible og kan gøre en enorm forskel

Vi tilbyder en række solide besøgstelte som bl.a. vores populære FleXtents® PRO, som er et fleksibelt letvægtstelt i høj kvalitet, som kan opstilles på blot 60 sekunder! Den gennemsigtige skillevæg gør hele forskellen, så du kan bruge teltet som et sikkert besøgstelt, når du har brug for det – og som et helt almindeligt foldetelt til alle mulige andre formål. Foldeteltet udgør de optimale rammer til sikre besøg på plejehjem, hospitaler og forskellige andre institutioner, hvor man skal tage særlige hensyn, undgå direkte kontakt og begrænse risikoen for smitte. Den gennemsigtige skillevæg giver dig fuld øjenkontakt og lyd uden at der er fysisk kontakt. Det samme gælder for vores skillevægge til de store og rummelige partytelte fra vores 4 m-serie. De stabile og praktiske skillevægge med vindue til de 4 m brede partytelte er nemme at montere på indersiden af rammen eller stellet ved hjælp af gummistropper. Bemærk, at der ikke medfølger gummistropper! Du kan bestille skillevæg og gummistropper separat, hvis du allerede har et telt fra vores 4 m serie.  

Komplette besøgstelte med gulv, fleksible møbler og et varmeapparat  

Vi kan tilbyde forskellige typer og størrelser af vores besøgstelte samt gulve, klapborde, klapstole og bænke – alt sammen i solide materialer, der både kan vaskes og desinficeres efter brug. For at gøre dit besøgstelt funktionelt, skal du bruge et stabilt gulv, behagelige møbler og et varmeapparat for at skabe en behagelig temperatur inde i teltet. Vores besøgstelte – både partyteltene og foldeteltene – har store vinduer med en dejligt lysindfald samt nem adgang – også med en kørestol. Både de besøgende og beboeren kan sidde tørt og godt inde i besøgsteltet uanset vejret – sidde i ly for regnen eller i behagelig skygge for solen. Dancover tilbyder markedets måske største udvalg af solide, fleksible og prisbillige partytelte og FleXtents® foldetelte, som er oplagte at benytte som besøgstelte i mange sammenhænge. Besøgstelte er ganske enkelt en meget effektiv løsning og kan gøre en verden til forskel for både beboere, deres pårørende og de ansatte på f.eks. et plejehjem. Se alle vores forskellige besøgstelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/besoegstelte-til-plejehjem.aspx

Share