Elektrisk varmeblæser til de køligere dage

Elektrisk varmeblæser til de køligere dage

Vi er nok nogle stykker, der har siddet nogle dage før vores store fest og studeret dmi’s hjemmeside for, hvordan vejret blev på selve festdagen.
Glæden er naturligvis stor, hvis eller når, det bliver super dejligt, varmt vejr med sol og små skyer. Anderledes hvis metrologerne spår koldt, vådt og blæsende vejr.
Festen i partyteltet kan gå hen og blive en kølig affære, også selv om man anskaffer en stak billige fleesplaider eller lignende, og lægger ud på alle stole.
Helt anderledes let er det nogle dage før, at bestille nogle super effektive og alligevel billige elektriske varmeblæsere.
Dancovershop har flere muligheder der gør det muligt at få varme i partyteltet.
Varmen spredes effektivt med en varmeblæser som denne Power Heater Fiji, lavet af solidt epoximalet stål. Varmeblæseren er på hele 3 Kilowatt og kan let fordele en masse varme ud i partyteltet.
Alt efter hvor stort teltet er, skal man overveje om en varmeblæser rækker eller om man lige så godt kan stille to op, en i hver ende og virkelig få varme til alle gæsternes fødder.
Power Heater Ibiza er smart, denne lille sjove, men stadigvæk stærke varmeblæser, kan indstilles ikke bare med hensyn til effekt, men også til, om varmen skal blæses opad, nedad eller lige ud i teltrummet.

Dancovershop anbefaler en varmeblæser til partytelte med areal op til 75 m², som feks et meget populært 5 x 8 m telt, og så anbefales 1-2 varmeblæsere til f.eks. 6×12 m telte (72m²) og 2 varmeblæsere til telte der har et areal større end 80 m².

Hvis der er muligt kan varmeblæseren stilles op nær indgangen, og blæse varm luft ind i teltet, eller hvis du skal bruge to varmeblæsere, en i hver ende af teltet.
Det er vigtigt aldrig at stille noget lige foran varmeblæseren og så skal børn og kæledyr holdes på afstand af varmeblæseren.

Det er smart at tænde for varmeblæseren en times tid før festen starter, så varmen kan fordeles i hele teltet og være lunt og indbydende.

blog (6)

 

Share