Festpakker – få leveret både borde og stole lige til døren

Festpakke med både borde og stole

Dancover er Europas førende leverandør af partytelte og festartikler til både private fester og til professionelle arrangementer. Et telt er en vigtig del af en festlig begivenhed, men det kræver også en række andre ting, når der også skal spises eller arbejdes. Så uanset om der skal holdes fest eller være et eller andet arrangement i virksomheden, så kræver det som regel en masse udstyr i form af bl.a. klapborde, stabel- eller klapstole, barborde og bænke i høj kvalitet til en god pris. Alt efter antallet af gæster og teltets størrelse kan du vælge mellem runde og rektangulære borde i forskellige størrelser. Med en festpakke fra Dancover kan du få leveret alt hvad du skal bruge lige til døren.

Festpakker – når dine gæster skal sidde godt
Dancover har et stort udvalg af både klapstole og stabelstole, som både er nemme at opbevare og transportere, men som man også sidder godt på. Og det skal man ikke tage fejl af. Hvor mange gange har man ikke siddet til en fest og haft ondt i ryggen eller manglet blodomløb i benene, fordi man sad på en dårlig stol? Der er ikke noget værre end at skulle sidde dårligt i mange timer, det kan ganske enkelt ødelægge hele festen for dine gæster. Derfor er det en god idé at finde dine stabelstole eller klapstole hos Dancover, så dine gæster kan nyde festen eller arrangementet.

Festpakker – alt det andet til festen
dancovershop.com finder du også vigtigt tilbehør som duge, servietter og drapering til teltet, så man med ganske lidt arbejde kan forandre teltet til et romantisk slot. Du finder også covers og sløjfer m.m. til de forskellige stole, så det hele bliver blødt og romantisk.

Festpakker – også med lys og varme
Ud over festpakker med borde og stole kan du også vælge mellem forskellige belysninger, som kan monteres i teltet eller i en parasol eller blot et sted i haven. Lys skaber en fantastisk stemning, når mørket falder på, og her finder du bl.a. en række spændende LED-lamper i flotte designs, som nok skal være med til at gøre festen til en særlig oplevelse. Skulle der være brug for lidt varme i teltet, så kan du også bestille forskellige varmeapparater, når du bestiller din festpakke. God fornøjelse!

Share