Solide bord/bænkesæt til Oktoberfesten

Bord/bænkesæt til din Oktoberfest og mange andre arrangementer

De klassiske bord/bænkesæt er svære at undvære, hvis du skal holde Oktoberfest. Men vores populære bord/bænkesæt kan naturligvis også bruges til en lang række andre arrangementer både udendørs og indendørs. De ikoniske bord/bænkesæt er en fast del af rigtig mange fester og andre begivenheder, hvor gæsterne skal sidde ved et bord for at nyde mad og drikkevarer. Det gælder naturligvis især til en ægte Oktoberfest – i Tyskland eller et andet sted i verden. Bortset fra en traditionel Oktoberfest, så kan du anvende de solide borde og bænke til alle mulige andre arrangementer resten af året – og i de næste mange år for den sags skyld.  

Bord/bænkesæt er en vigtig del af den gode stemning  

Når du placerer dine gæster omkring et eller flere af de solide og praktiske bord/bænkesæt, så er der en stor sandsynlighed for, at de kommer til at hygge sig. De kommer nemlig til at sidde tæt sammen, og det giver som regel en skøn fornemmelse af sammenhold og hygge. Den følelse vil i nogle tilfælde blive forstærket ved hjælp af øl til en Oktoberfest, men de populære borde og bænke vil også skabe den samme gode følelse ved skolefester, sportsarrangementer, professionelle events og selv til familiesammenkomster og børnefødselsdage. En anden anledning til at finde de robuste og fleksible bord/bænkesæt frem kunne være en gade- eller vejfest, hvor man har mulighed for at møde nogle af sine naboer.  

Bord/bænkesæt i solidt og holdbart fyrretræ og stål    

Benene på vores solide bord/bænkesæt kan foldes helt sammen under bordene og bænkene, så sættet kun fylder ganske lidt, når det ikke er i brug. Bemærk venligst, at hvis du rent professionelt skal håndtere mange bord/bænkesæt, så kan vi anbefale dig at bestille en transportvogn til borde m.m. Så kan du have de robuste borde and bænke klar på ingen tid, når du skal arrangere et event. Vores bord/bænkesæt er lavet af kraftigt fyrretræ, som er lakeret på alle sider. Du kan bruge bordene som de er eller lægge en flot dug over dem alt efter hvad der skal fejres. Selv om du kan bruge de populære bord/bænkesæt både inde og ude, så skal du være opmærksom på, at disse borde og bænke ikke er lavet til at stå ude fast! I så fald skal du vælge et af vores bord/bænkesæt, som er lavet til at stå ude fast. Du kan se alle vores forskellige bord/bænkesæt med mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bordbaenkesaet.aspx

Share