Bådtelt til opbevaring af både og andre store objekter

Bådtelt som den oplagte opbevaringsløsning

Et bådtelt er den perfekte løsning til opbevaring af din båd, campingvogn, mobilehome eller trailer. Et solidt bådtelt sikrer optimal beskyttelse mod vind og vejr og sikrer dig nem adgang, så du har mulighed for at arbejde på din båd under opbevaringen. Et bådtelt fra Dancover er udviklet til at opbevare og beskytte sejlbåde, motorbåde, campingvogne og trailere. Vi tilbyder bådtelte med gennemtænkte detaljer og stor funktionalitet, som gør et bådtelt til den oplagte opbevaringsløsning til din båd, når den er på land i løbet af vinteren eller oppe for reparationer m.m. Inde i bådteltet kan din båd stå godt beskyttet mod regn, sne, sol og vind, og på grund af den gode plads i dit bådtelt har du samtidig plads til at arbejde på båden og stå beskyttet på en gang. Endnu en fordel ved at opbevare båden i et bådtelt er at du ikke behøver bekymre dig om de mange fugleklatter, der tit er et problem især ved en havn eller marina.

Bådtelt – en kraftig og holdbar løsning    

Et bådtelt fra Dancover er bygget op med kraftige stålrør med en rustbeskyttet overfladebehandling samlet med kraftige bolte i en stærk rørkonstruktion, der er bygget til at holde. Rammen til dit bådtelt har store fodplader, som er med til at sikre en god forankring på jorden. Dit bådtelt monteres enten på forhånd eller direkte omkring båden m.m. Det er vigtig at forankre dit OceanCover bådtelt med de medfølgende jordspyd, så det er sikret i tilfælde af blæst. Coveret eller teltdugen på bådteltet har desuden et jordskørt på 1 meter, som skal graves ned i jorden, hvis det er muligt, eller sikres på anden vis. Coveret er flammehæmmende, men der må under ingen omstændigheder anvendes åben ild eller andre antændelseskilder i nærheden af teltet. Skal bådteltet placeres på et hårdt underlag som f.eks. beton, kan bådteltet forankres med ekspansionsbolte.

Et bådtelt giver dig nem adgang

Et bådtelt er udstyret med to manuelt betjente spil og har døre i det samme materiale som det kraftige cover. Disse to døre kan lukke bådteltet helt op, når der er behov for det og give dig fri adgang til dit bådtelt. Konstruktionen af dit bådtelt giver dig luftcirkulation, som samtidig begrænser kondens inde i dit bådtelt. Det kraftige cover eller teltdug er fremstillet af PVC og udført i en 3-lags konstruktion lakeret på begge sider. Den indlagte rip stop-konstruktion i dugen hindrer evt. flænger i at brede sig. Coveret er 100 % vandtæt og UV-modstandsdygtig, hvilket sikrer en lang levetid for dit bådtelt.

Share