Opbevaringstelte til både er den perfekte løsning til vinteren

Opbevaringstelte til både kan gøre en snorm forskel når din båd er på land

De populære opbevaringstelte til både fra Dancover er udviklet til at beskytte din båd, når den er på land. Det er som regel om vinteren, men det kan også være på andre tidspunkter af alle mulige årsager. De forskellige opbevaringstelte til både som bl.a. Titanium og Oceancover er store nok til at rumme mange forskellige slags både og andre store genstande. Vores opbevaringstelte til både har en solid ramme i stål og et stærkt og holdbart cover i PE eller kraftigt PVC. Vores PVC-covers er blandt de absolut bedste på markedet, når vi taler om holdbarhed. De stabile og holdbare opbevaringstelte er robuste, vandtætte og UV-modstandsdygtige. De lyse covers lader lyset slippe igennem, så man kan arbejde på båden m.m. i løbet af dagen. Om aftenen, eller hvis det er en mørk dag, så kan man bruge vores LED lysarmaturer med 2, 3 eller 4 forbundne armaturer til at lyse teltet op.   

Brug et opbevaringstelt til både til din campingvogn eller autocamper    

De store opbevaringstelte til både er beregnet til at kunne beskytte mange forskellige slags både og andre store genstand som campingvogne, autocampere og store biler. De solide Titanium eller Oceancover bådtelte er en fantastisk løsning og kan skabe et godt beskyttet og overdækket område til din båd eller måske køretøj. Du kan vælge at bruge det stærke opbevaringstelt i kortere eller længere tid alt efter behov. Fordi der som regel er god plads inde i et opbevaringstelt til både, så er der plads til, at du kan gå og arbejde lidt på båden eller autocamperen, mens den står opbevaret. Det betyder, at hvis du vil, så kan din båd, campingvogn eller autocamper være fin og klar, når den nye sæson går i gang.      

Et stort udvalg af tilbehør til vores opbevaringstelte til både med mere   

Opbevaringstelte til både er den oplagte løsning, når du gerne vil passe godt på din båd, autocamper eller campingvogn m.m., når den ikke er i brug. Men lidt mindre kan måske også gøre det. Vi har et udvalg af bådstativer, bådvogne og bådpresenninger i høj kvalitet. Overdæk og beskyt din båd m.m. når den er på land eller bare ikke i brug. Sæt en solid A-ramme over båden og træk en kraftig bådpresenning hen over båden. Så kan du være sikker på, at båden er godt beskyttet mod regn, sne, fugleklatter og så videre. Har du spørgsmål om vores forskellige opbevaringstelte til både eller til noget af det forskellige udstyr og tilbehør? Kontakt venligst vores Xperts pr. telefon, e-mail eller brug vores Chat. Du kan se alle vores opbevaringstelte til både her: https://www.dancovershop.com/dk/products/baadtelte.aspx

Share