Lagertelte PRO med ovenlys skaber et bedre overblik

Lagertelte med ovenlys fra Dancover

Lagertelte PRO med ovenlys giver den perfekte opbevaringsløsning til de fleste slags lageropgaver. Brug vores solide og stabile lagertelte PRO til materialer, køretøjer, maskiner, foder og meget andet. De holdbare og fleksible lagertelte PRO med indbygget ovenlys bliver brugt indenfor landbrug, industri og mange andre brancher, hvor en fleksibel og kost-effektiv lagerløsning kan gøre en afgørende forskel. Vores store og rummelige lagertelte PRO med ovenlys findes i en klassisk model samt en rundbue-model. Begge slags lagertelte har nem adgang på grund af de to store porte – en i hver ende af konstruktionen. Begge typer af lagertelte PRO har indbygget ovenlys, som sikrer lys inde i teltet eller hallen i løbet af dagen.  

Lagertelte PRO med ovenlys til alle slags professionelle lageropgaver   

Vores store og rummelige lagertelte PRO giver utallige muligheder for de fleste slags lageropgaver. Vi leverer mange af disse professionelle lagerløsninger til kunder indenfor landbruget og industrien til lagerløsninger i både kortere og længere tid. Når man har et af disse rummelige lagertelte, får man både ekstra lagerplads til en overkommelig pris, nem adgang og en masse fleksibilitet. Brug det professionelle lagertelt som ekstra lager til alle mulige ting eller som en solid og overdækket arbejdsplads i forbindelse med byggeri, renovering m.m. Det indbyggede ovenlys sørger for dagslys inde i teltet i løbet af dagen og vil gøre det langt mere behageligt at opholde sig og arbejde inde i lagerteltet i forhold til at skulle arbejde i elektrisk lys hele dagen.  

Lagertelte PRO med ovenlys i stærke og holdbare materialer   

Uanset, om du foretrækker de klassiske, firkantede lagertelte PRO eller du hellere vil have en rundbuehal, så får du en stærk, fleksibel og holdbar lagerløsning, som du kan have glæde af i lang tid. Brug de store lagertelte til at opbevare stort set alting som f.eks. maskiner, byggematerialer, køretøjer, og meget andet. De to store porte sikrer nem adgang til de opbevarede ting. Du kan vælge et lagertelt med en stærk ramme i galvaniserede stålrør med solide afstivere og et stærkt og holdbart cover i 600 g/m2 PVC, som er certificeret efter EN 1090. Du kan også vælge at bestille et af vores lagertelte med et let og holdbart cover i PE. De to forskellige slags lagertelte PRO vil fungere fremragende som mindre lagerhaller til materialer, køretøjer, maskiner og meget andet. Uanset, hvad du skal opbevare inde i dit nye lagertelt PRO, så vil det indbyggede hvide ovenlys sikre dagslys inde i teltet i løbet af dagen. Se hele udvalget af lagertelte her:

https://www.dancovershop.com/dk/products/lagertelte.aspx

Share