Højbede i solide og vedligeholdelsesfrie materialer

Højbede med trælook i GPPS

Højbede findes i mange forskellige materialer og størrelser, så du har mulighed for at gøre din have, terrasse eller drivhus endnu smukkere. Ved at have et eller flere højbede gør du det muligt at have en overflod af smukke blomster helt fra det tidlige forår til langt ud på efteråret og videre endnu afhængigt af, hvilke planter du vælger. En af de elegante løsninger, når du skal buge et højbed, er vores nye højbede i stærkt og holdbart GPPS (General Purpose Polystyrene) med trælook. Overfladen på højbedet ligner fuldstændigt træ, men uden at du behøver vedligeholde højbedet på noget tidspunkt. Det moderne højbed passer ind overalt og du kan få glæde af det i mange år på grund af de holdbare materialer.

Højbede i GPPS er nemme at sætte op og holde

Højbede i GPPS er en elegant løsning til haven, terrassen, gårdhaven eller drivhuset – overalt hvor du gerne vil have smukke blomster og andre planter. Du kan dyrke det meste i et højbed. Du skal først finde ud af, hvor du vil stille det i forhold til lys, skygge og andre ting. Du kan stille dit højbed direkte på jorden og lægge et stykke fiberdug i bunden, før du fylder det med jord i god kvalitet. Ukrudtsdugen vil forhindre ukrudt, men samtidig lade vandet sive væk. Du kan også stille højbedet direkte på fliser eller tilsvarende, men det vil lidt begrænse udvalget af planter, du kan bruge, da en del planter skal bruge mere jord, hvis de skal kunne vokse til deres fulde potentiale.  

Højbede i GPPS giver dig det bedste af to verdener   

Vores elegante og moderne højbed i GPPS med trælook har alt, hvad du skal bruge – det klassiske udseende af træ, blot i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer. Det gør højbedet pænt at kigge på og nemt at holde de næste mange år. De holdbare højbede er vejrbestandige og UV-modstandsdygtige og gør det meget nemmere at holde styr på dine planter, da de er begrænset til et afgrænset område. Samtidig er det nemt at komme til planterne, når du skal luge, beskære, plukke eller vande. Har du lyst til at re-designe din have en gang imellem? Så har du mulighed for at flytte rundt på dine højbede lidt afhængigt af, hvad du har plantet i dem. Her kan du se vores højbede i GPPS samt højbede i mange andre materialer:  https://www.dancovershop.com/dk/products/hoejbede.aspx

Share