Et elegant havehus til gæster, arbejde eller afslapning

Havehus i ubehandlet træ til gæster og afslapning

Vores store udvalg af smukke havehuse i massivt træ gør det nemt for dig at finde lige præcis det havehus, som du skal bruge til at gøre din have endnu smukkere og brugbar. Du kan vælge mellem mange forskellige designs og størrelser. De fleste af vores smukke og solide havehuse er bygget af nordisk træ (Picea Abies), som er et dejligt solidt og holdbart materiale. Dit havehus i træ vil ikke kun være et dejligt sted at opholde sig, du vil også nyde de solide materialer og hele fornemmelsen af et havehus i træ i denne kvalitet. Du kan vælge at bestille et havehus i ubehandlet træ eller malet i en smuk lys eller mørk grå med døre og vinduesrammer i hvidt. Når du bestiller et havehus i ubehandlet træ bliver du nødt til at male det med træbeskyttelse udvendigt for at beskytte træet mod vind og vejr. Hvis du vil bevare træets naturlige udtryk, så skal du bare bruge transparent træbeskyttelse, så vil dit nye havehus stort set blive ved med at se ud, som det gjorde, lige da du havde samlet det. Vores havehuse er bygget til at holde i mange år, så du kan få glæde af den ekstra plads derude i lang tid – det kræver dog en lille smule vedligeholdelse engang imellem.

Brug dit havehus til mange forskellige ting

Et havehus giver dig et fantastisk sted, som du kan bruge til mange forskellige ting. Du kan sidde og arbejde i det lyse og indbydende havehus eller bruge det til afslapning, som træningsrum eller legerum til ungerne. Det er naturligvis helt oplagt at bruge det hyggelige hus til når venner og familie skal overnatte en nat eller tre. De forskellige havehuse er rummelige og har store døre, som giver nem adgang – og vinduer der giver et fantastisk lysindfald. Når du åbner dørene på vid gab, kan du kombinere havehusets indre med den omgivende terrasse eller have. Holder du af at være udenfor i haven eller naturen? Brug det hyggelige havehus som et avanceret shelter og sov ’udendørs’ med dørene åbnet helt. Så kan du nyde at sove ude i den friske luft i haven på varme dage uden at behøve bekymre dig om, det skulle finde på at regne i løbet af natten.  

Betragt dit nye havehus som et sjovt Gør-det-selv-projekt

Når du bestiller et havehus, så modtager du et præfabrikeret samlesæt. Det kræver minimum 2 personer at samle huset, da de forskellige dele kan være tunge, og det kræver præcision at samle delene. Du skal ikke bruge specialværktøj til at samle huset, men det vil bestemt være en fordel, hvis du har en smule erfaring med denne form for arbejde. Så skal du ellers blot følge den detaljerede samleanvisning trin for trin indtil dit nye havehus står klar. Har du valgt et havehus i ubehandlet træ? Så kræver det, at du skal behandle det med træbeskyttelse, så det er beskyttet mod vind og vejr. Indvendigt kan du beholde det ubehandlede træ, male det eller bruge en åndbar bejdse. Har du spørgsmål om vores havehuse eller om nogle af vores mange andre produkter til haven m.m.? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat. Du kan se de forskellige havehuse og andet her: https://www.dancovershop.com/dk/products/trae-hytter.aspx

Share