Havefestival på Gram Slot

Havefestival på Gram Slot

Årligt afholdes der en flot havefestival på Gram Slot. I 2012 er det d. 28-29 april.
Med inspiration fra lignende Engelske havefestivaller, sættes der et flot arrangement op på de store velplejede græsarealer omkring det flotte, gamle slot.

Der vil blive afholdt en konkurrence blandt anlægsgartnere om hvordan en have eller et anlæg kan dekoreres smukkest. Det bliver meget spændende at se hvordan de enkelte gartneres bud bliver og hvor meget de skiller sig ud fra hinanden.

Det vil være oplagt at inkludere havepavilloner, dekorative havemøbler, og parasoller.

Det store Sønderjyske kagebord vil uden tvivl være en stor attraktion, lige som den planlagte GPS skattejagt og snobrødsbagningen vil være et sikkert hit.

En havefestival er meget afhængig af vejret den pågældende weekend. Skulle der være optræk til mindre attraktivt vejr kan mange dele af arrangementet heldigvis henlægges til telte, store og mindre event telte og partytelte.

blog (4)

 

Dancover har telte til alle lejligheder, store professionelle partytelte, som er certificerede og dermed godkendt til at huse mange gæster, lige som der findes et bredt sortiment af mindre event telte, som kan sættes op på få minutter.

Dancover ønsker den årlige havefestival på Gram slot held og lykke med arrangementet!

Share