Garagetelt – den fleksible løsning til din bil

Dancover leverer teltet

Er du træt af at komme ud til en beskidt bil, fordi den står under et træ eller på anden måde er udsat for vind og vejr, fugle, katte eller børn, så er et garagetelt fra Dancover en nem, overkommelig og fleksibel løsning, hvis du ikke vil ofre penge på en carport her og nu. Et garagetelt er også en oplagt løsning, hvis du har en bil eller andet, der af en eller anden grund ikke skal bruges i en periode. Et garagetelt er nemt at slå op og kan flyttes, hvis der er behov for det.

Fuld beskyttelse
Dancover er en af de førende leverandører af telte i Europa, så du kan få telte til de fleste formål. Garageteltene kan bruges til at beskytte de fleste slags køretøjer fra vind og vejr m.m. Du kan vælge mellem en lang række telte til både privat og professionel brug, og uanset hvad du vælger, får du kvalitet til prisen. Skal du ikke bruge et telt til din bil, så er der også telte til båden, campingvognen, traileren, havetraktoren, motorcyklen eller din nye jetski. Du kan desuden få opbevaringstelte til andre formål eller et flot festtelt, når du skal holde fest. Se hele det store udvalg på dancovershop.com.

Kvalitet og sikkerhed

Dancovers telte er lavet af UV-sikret og brandsikkert PVC eller PE presenning og er fuldstændigt vandfaste. Vælg mellem skinnende hvid, knækket grå eller naturligt skovgrøn for perfekt at matche dine omgivelser. Indadvendte sidevægge og ekstra gulvtilbehør sikrer fuld beskyttelse fra vind og vejr, selv i rigtig dårligt vejr. De industrielle stål-rammer er designet til at give dig mulighed for en hurtig og let opsætning, og er på samme tid et holdbart og modstandsdygtigt alternativ til permanente strukturer.

Share