En stålpool betyder mange skønne timer i solen

Fritstående stålpools til sjov i solen

En stålpool er det oplagte valg, når du gerne vil have en elegant og holdbar fritstående pool i haven. Vores udvalg af stålpools omfatter forskellige pool-pakker, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Først samler du den solide stålramme, så lægger du lineren på plads og slutter med at montere de forskellige slanger og rør m.m. Nu skal der blot fyldes vand i – så kan alt det sjove begynde. Din nye stålpool har en neutral farve, så den kan passe ind næsten overalt og ikke skille sig væsentligt ud.   

En stålpool er en solid og holdbar løsning   

Det er fantastisk at have en solid stålpool – derhjemme i haven eller måske ved sommerhuset. Forestil dig en varm sommerdag, hvor du lige kan hoppe i poolen udenfor og blive kølet af. Du kan få stålpools i forskellige størrelser, så du burde også kunne finde en, der passer til dine behov. Det er altid en god ide at vælge en pool, som passer til det antal mennesker, som skal bruge den. Vores råd er ganske enkelt: Det er altid nemt at være nogle få mennesker i en stor pool – men det kan godt være lidt svært at være mange mennesker i en lille pool!

Få en stålpool som en del af en samlet pool-pakke  

Du kan bestille en samlet pool-pakke sammen med din stålpool. Alle pools har brug for lidt pleje og vedligeholdelse, hvis vandet skal være rent og indbydende hele tiden. Det kræver blandt andet et filter, en skimmer og en pumpe. Hvis du gerne vil rengøre din stålpool til perfektion, så skal du også bestille en pool-robot og måleudstyr, som kan holde styr på balancen i vandet. Et cover over din stålpool er også en rigtig god ide, for det kan ikke undgås, at der falder blade og andet ned i poolen, hvis den ikke er overdækket. Se alle vores populære og holdbare stålpools her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pools.aspx

Share