Spillertunnel skaber en fantastisk udgang til banen

Spillertunnel fra Dancover

Vores fleksible spillertunnel i høj kvalitet sørger for en sikker vej for spillere og kunstnere, så de kan gå sikkert og uforstyrret fra omklædningsrummet eller backstage og ud på banen eller scenen. En spillertunnel er nem at trække ud til fuld længde, så den kan beskytte spillere og andre fra et engageret og måske lidt for begejstret publikum. Efter brug er det nemt at skubbe den stærke og fleksible tunnel sammen igen, så den ikke fylder ret meget. En spillertunnel er helt oplagt at bruge til forskellige sportsarrangementer, men man kan også med fordel bruge den fleksible tunnel til at forbinde to steder, så gæster og ansatte kan gå uforstyrret og godt beskytte mod vind og vejr fra A til B. Brug en spillertunnel til koncerter, skoler, byggepladser, udstillinger og meget andet. Tunnelen har kraftige nylonhjul, som gør det nemt at trække tunnelen ud og skubbe den sammen igen.  

Solid og fleksibel spillertunnel i et elegant italiensk design

Spillertunnelen består af stærke og holdbare letvægtsmaterialer. Den har en fleksibel aluminiumsramme og et flammehæmmende cover i 550 g/m2 PVC. Nylonhjulene og håndtagene på tunnelen gør det nemt at trække den ud i fuld længde og skubbe den sammen igen efter brug. Der medfølger to metalbeslag til fastgørelse af tunnelen i jorden. Du fastgør spillertunnelen med beslagene, så den ene ende af konstruktionen ikke kan flyttes. Vi kender alle de fleksible spillertunneler fra forskellige stadions og spillesteder rundt om i verden eller fra fjernsynet. Med en spillertunnel er det nemt at sørge for en sikker og fleksibel vej fra omklædningsrummene eller backstage og ud på banen eller scenen.   

Vores spillertunnel er en del af vores store udvalg af foldbare produkter i høj kvalitet

Vores populære spillertunneler er en del af vores store udvalg af europæiske kvalitetsprodukter til opbevaring og overdækning. Du kan bruge de forskellige produkter til at overdække og beskytte køretøjer, cykler, havemaskiner og meget andet. Vi tilbyder foldetunnelgarager og foldegarager i mange forskellige størrelser og farver. Brug de solide konstruktioner til at beskytte både små og større biler, motorcykler, campingvogne, både og meget andet mod vind og vejr m.m. Har du spørgsmål om vores spillertunnel, foldegarager, foldetunnelgarager, pool overdækning eller nogle af de mange andre produkter på Dancovershop.com? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat.  

Share