Belysning

Belysning skaber festen.

Belysning udgør en meget stor og vigtig del af de fleste fester. Når man skal holde fest – uanset om det er i et partytelt eller et selskabslokale, vil den rette belysning være med til at skabe en helt særlig stemning. Dancover har et stort udvalg af belysning til både indendørs og udendørs brug. Det betyder, at når du f.eks. skal holde fest i et partytelt i haven kan du vælge en lang række spændende og smukke lyskilder, som både kan lyse op i partyteltet og udenfor i haven.

Belysning til udendørs brug.

Belysning kan være mange forskellige slags lys, men en stor del af Dancovers sortiment er i LED, som er stærkt strømbesparende. Det betyder, at du ikke behøver spare på belysningen til festen, men kan sætte fuldt blus på stemningen med god samvittighed. Blandt de mange muligheder for stemningsskabende belysning er de smukke LED-kuber og LED-kugler, som er opladelige og kan fungere både inde og ude. Her er der både mange farver og effekter, og du er garanteret en fantastisk stemning, når dine gæster ser den skønne belysning i partyteltet, i haven eller måske omkring en sø eller pool.

Belysning indendørs.

Belysning i form af lyskæder skaber en helt specielt stemning – både når de er hængt op i f.eks. et partytelt eller hvis man placerer dem på bordet som en del af bordpynten. Dancover har et stort udvalg af bl.a. de smukke Happylights og andre lyskæder med bomuldskugler i en række smukke farver, der med garanti kan skabe stemning til både hverdag og fest.

Belysning til diskofesten.

Belysning kan bl.a. være stemnings- og hyggelys, men dansegulvet kræver en helt særlig belysning, når der skal gang i festen. Dancover tilbyder de klassiske ingredienser til det ultimative festbelysning – diskolys. Du kan få hele sættet med farvede spots, laser, røgkanon og diskokugle, som smukt reflekterer lyset og kaster det rundt i partyteltet og festlokalet. Det bliver et brag af en fest! Det bliver ganske enkelt ikke meget bedre – du skal blot finde den rigtige playliste, så kører det!

Belysning I form af oppustelige eventlys.

Belysning kan også bruges til professionelle events eller på diskoteker m.m. Dancover præsenterer oppustelige eventlys i LED, som med garanti vil skabe opmærksomhed og den rigtige stemning til både fest og event.