CombiTents® er markedets mest fleksible partytelt

Partytelte CombiTents® er elegante og fleksible.

Partytelt CombiTents® fra Dancover gør det muligt at skalere eller tilpasse sit partytelt, så det det altid passer til det antal gæster, man har lyst til at invitere. Det er ganske enkelt en genial løsning, for ofte skal der ikke det samme antal mennesker med til en barnedåb som til en 50-års fødselsdag. Denne fleksibilitet gør det meget nemmere at vælge det rigtige partytelt, næste gang du skal investere i et partytelt i god kvalitet. Med et sektionsopdelt partytelt CombiTents® har du altid plads nok, når du har behov for meget plads – og skal du bruge et mindre telt, samler du kun det antal sektioner, du har behov for til den aktuelle begivenhed. Derfor kan du med et partytelt CombiTents® få op til 6 partytelte og kun betale for 1!

Partytelt CombiTents® – en genial idé baseret på mange års erfaring.

Partytelt CombiTents® er resultatet af Dancovers over 10 års erfaring med partytelte til både private og professionelle brugere. Det er denne erfaring og viden, som har ført til udviklingen af et simpelt men særdeles effektivt system, der giver dig mulighed for altid at have et partytelt i præcis den størrelse, du har brug for. Tidligere var man nødt til at vælge en fast størrelse til et arrangement, men så havde man problemet næste gang, man ville holde noget – for så var teltet ofte for stort eller for lille. Med et Partytelt CombiTents® fra Dancover bliver dit partytelt fleksibelt, så du altid har præcis den størrelse telt, du har brug for – uanset om du skal invitere 20 eller 100 gæster.

Partytelt CombiTents® er en helt enkel men meget oplagt løsning.

CombiTents® partytelte er i virkeligheden en helt oplagt og logisk løsning på et kendt problem med partytelte – at man som regel kun har et telt, men man skal som regel ikke være det samme antal mennesker fra fest til fest. Løsningen på dette problem hedder ganske enkelt sektioner. Ved at vælge et sektionsopdelt partytelte får du markedets mest fleksible løsning, som altid passer til dit behov og antal gæster. Det tager tid at sætte et stort telt op, så ofte vil man måske ikke stille det op, hvis man kun skal være et mindre antal mennesker. Med et CombiTents® stiller du kun det antal sektioner op, som skal bruges. Genialt er måske et stort ord, men det sektionsopdelte partytelt har vist sig at være en fantastisk brugbar løsning for rigtig mange mennesker.