Havepavilloner i træ

Havepavilloner i træ skaber både stil og stemning i haven.

Det er utroligt, hvor stor en forskel en elegant havepavillon i træ kan gøre i en helt almindelig have - eller de fleste andre steder for den sags skyld! En havepavillon i træ giver dig det perfekte sted at drikke kaffe, læse, male eller få en hyggelig sludder med venner og naboer. Dancover tilbyder et stort udvalg af elegante og smukke pavilloner i forskellige størrelser og materialer fra aluminium til træ. Er du på udkig efter en klassisk pavillon i massivt træ, så er du kommet det helt rigtige sted hen. En smuk havepavillon i træ vil hurtigt blive det mest populære sted i din have - og der hvor du helst vil opholde dig. En havepavillon i træ er en dejlig konstruktion, som du både kan have glæde af om dagen og om aftenen - og langt ud på natten, hvis du vil. Den elegante pavillon giver dig behagelig skygge, når solen skinner og beskytter dig mod den faldende dug og kølige aftenluft senere. En havepavillon i træ vil naturligvis også give dig ly for regnen, så du kan opholde dig inde i pavillonen, selv når det regner og sidde og lytte til regnen slå mod taget.

Vores havepavilloner i træ byder både på fantastisk udsyn og et skønt lysindfald.

Du kan vælge mellem mange forskellige pavilloner hos Dancovershop.com. En af de ting, som de fleste af vores mange pavilloner har til fælles er det fantastiske lysindfald, som gør pavillonerne lyse og indbydende. Døren vil desuden skabe nem adgang og gøre det dejligt nemt at slå havepavillonen sammen med omgivelserne - haven, terrassen, stranden osv. Luk havepavillonens dør(e) og pavillonen bliver helt naturligt en del af haven eller der hvor du har valgt at placere den smukke havepavillon i træ. De store døre og vinduer i de forskellige pavilloner sikrer dig og dine gæster et smukt udsyn samtidig med at I kan sidde godt beskyttet i den lyse pavillon med en utroligt dejligt lysindfald. Nogle af vores havepavilloner i træ er måske ikke kæmpestore, men man må aldrig undervurdere den positive effekt, som en smuk pavillon kan have på beskueren og den, som anvender stedet. Uanset, hvor du vælger at placere din elegante pavillon, så vil den se indbydende ud og du og dine venner og familie vil elske at bruge tid i og omkring bygningen.

Havepavilloner i smukt og massivt træ fra Europa.

En stor del af vores kvalitetspavilloner i træ består af massivt nordisk træ. Træet har fået lov at vokse i et roligt tempo i de køligere egne af Europa, og det har gjort træet solidt, robust og meget holdbart. Derfor vil din havepavillon i træ holde meget længe - og endnu længere hvis du selv passer på den. Bestiller du en af vores havepavilloner i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du giver ydersiden træbeskyttelse for at beskytte den mod vind og vejr. Men først skal du have samlet din nye havepavillon i træ. Vores pavilloner bliver som regel leveret som et præfabrikeret samlesæt, som du selv skal sætte sammen. Den opgave kræver to personer, fordi træet kan være tungt og så kræver det præcision. Begynd venligst med at læse den detaljeret samlevejledning, som følger med pavillonen. Har du spørgsmål om vores havepavilloner i træ eller om nogle af de mange andre produkter? Kontakt venligst vores Xperter på telefon, send en e-mail eller brug vores Chat.