Pools

En pool giver mange timers sjov lige ude i haven.

Forestil dig at I har en pool lige ude i haven eller ved sommerhuset. De fleste - både børn og voksne - vil elske en dukkert på en varm sommerdag. Og så er det en luksus, som er til at betale at kunne gå lige ud i haven og køle af i sin egen pool. Du kan enten vælge en nedgravet pool eller en fritstående pool. Du skal blot besøge Dancovershop.com og vælge. Uanset, hvilken slags pool du foretrækker, så vil det give dig mange timers sjov. Du kan altid vælge den størrelse pool, som passer bedst til dine ønsker og behov: Hvor mange er I? Hvor stor er din have? Hvor gamle er dine børn? Hvor mange penge vil du bruge og så videre? Vores pools er lavet af kvalitetsmaterialer, så du får altid en holdbar pool med optimal funktionalitet uanset størrelse og pris.

Køb en pool-pakke og få alt, hvad du skal bruge.

Vores forskellige pool-pakker eller pool sæt indeholder alt det, du skal bruge - undtagen vand! En nedgravet pool kræver i sagens natur lidt mere arbejde, men til gengæld vil den se fantastisk ud - og måske en smule mere diskret end de andre pools, som står direkte på jorden. Det er så værd at huske, at man har mulighed for at flytte den fritstående pool (uden vand i) - det gælder ikke lige umiddelbart for de nedgravede pools. Uanset, hvilken slags pool du vælger, så er det bare en fest at have sin egen pool. Husk, at alle pools kræver en smule vedligeholdelse, hvis du gerne vil have frisk og rent vand hele tiden. Det du bl.a. skal bruge til det er et pool-filter, en skimmer og måske en robotstøvsuger og lidt udstyr til at teste vandkvaliteten. Det er svært at undgå, at der falder blade og støv ned i bassinet - også selv om man bruger et pool cover en stor del af tiden. Skimmeren fjerner ting fra overfladen, mens en robot kan tage sig af resten af poolen. Det kræver kun en ganske lille indsats at holde poolen ren og lækker, så vandet er frisk og indbydende hele tiden - og det er bestemt det hele værd!

Et stort udvalg af de populære stålpools.

Når du vælger en stålpool, så får du en solid, holdbar og fritstående pool. Det er derfor en stålpool er det bedste valg, hvis du skal bruge en flot og fritstående pool til haven. Vores udvalg af stålpools i høj kvalitet omfatter forskellige pool-pakker, så du får alt det, som du skal bruge for at komme godt i gang. Når du modtager din nye pool, så skal du først samle stålrammen. Derefter lægger du bunden eller lineren på og forbinder de forskellige rør og slanger. Når du så har fyldt din nye stålpool med vand, så begynder nogle af de mange skønne timer med masser af sjov! Du bør altid lægge et pool-cover over din stålpool, når I ikke bruger den, så der ikke falder blade og alt muligt andet ned i poolen, når den ikke er i brug. Vores serie af elegante stålpools er i neutrale farver, så de nemt kan passe ind i haven og andre steder.

Hele familien vil elske en pool i haven.

En pool skal være stor nok til at rumme alle de mennesker, som gerne vil bruge den. Vi anbefaler, at du vælger en pool, som er stor nok til alle - både familie og venner. Det er nemt nok at være nogle få mennesker i en stor pool - men det er ikke specielt morsomt at være mange i en lille pool. Se på vores store udvalg og ring til os, hvis du har brug for hjælp til at vælge m.m. Vores Xperter kan også hjælpe dig med at finde det, du skal bruge til din nye pool. Har du spørgsmål om de forskellige pools, ring til os eller send os en e-mail. Med den rigtige pool og det rigtige tilbehør kan du nyde sommeren og få en masse skønne pool-oplevelser sammen med både store og små!