Sport og spil

Sport & Spil skaber mange timers rendyrket sjov.

Hoppeborge og hoppepuder er det oplagte valg, når du skal afholde en fødselsdag eller anden slags begivenhed for børn. Disse aktiviteter skaber timevis af skæg og ballade for børn i alle aldre. Vores hoppeborge i bedste kvalitet er rettet mod private kunder og lever op til alle relevante sikkerhedskrav. Vores populære hoppeborge er nemme at transportere og kan pustes op og tages ned på ingen tid ved hjælp af den luftpumpe, som medfølger. Transport af hoppeborgen er endnu nemmere på grund af den medfølgende transporttaske. Du skal blot finde en jævn overflade, så er du klar til at sætte en af de skønne hoppeborge op, så børnene kan hoppe og lege i timevis.

Hoppepuder til brug for professionelle.

Vores solide hoppepuder er en anden sjov mulighed, som også kan bruges til professionelle events. Hoppepuderne er udviklet til at overholde alle sikkerhedsregler ved kommerciel brug – så disse hoppepuder er et oplagt valg for udlejningsfirmaer eller firmaer, der arrangerer forskellige events som f.eks. messer og markeder. Hoppepuderne er også beregnet til institutioner, sportsklubber og campingpladser. Ved at have en eller flere hoppepuder til udlejning kan du tilbyde dine kunder en ekstra sjov aktivitet til børnene. Vi tilbyder desuden en lang række andre fest- og eventudstyr som bl.a. partytelte, klapborde, stole med mere – det hele i professionel udlejningskvalitet.

Sport & Spil til alle de engagerede tilskuere og tilhængere.

Som engageret tilskuer til forskellige sportsarrangementer vil du ofte befinde dig udendørs i al slags vejr. Som engageret fan af en sportsklub, eller dedikeret forældre, som er med til træning og kampe for at støtte dit barn, vil det være en fantastisk ide at medbringe et FlashTents® pop-up tilskuertelt. Det lille telt, også kaldet et Soccer Mom tilskuertelt, kan beskytte dig mod vind og vejr uden at du behøver gå glip af noget ude på banen. Det kompakte telt er nemt at tage med overalt, og det folder sig ud automatisk, så snart du tager det ud af tasken og giver slip. Medbring også en klapstol, så du kan sidde ned og nyde kampen uanset om det regner, blæser eller solen skinner.