Professionelle partytelte

Partytelte, kraftig professionel kvalitet.

Partytelte fås i mange forskellige størrelser og designs alt efter behov. Partyteltet fås både i en god kvalitet til private, som kun skal bruge partyteltet nogle få gange om året og til professionelle udlejere, hvor teltet skal kunne holde til at blive sat op og taget ned hele tiden. Som privat kan du naturligvis også vælge et partytelt i professionel kvalitet, hvis du foretrækker et partytelt i absolut bedste kvalitet.

Partytelte i professionel stærk kvalitet.

Partytelte Pro er partytelte i professionel kvalitet, som kan holde til det meste og naturligvis bruges til alle former for fester, sammenkomster og events som bl.a. bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, receptioner, kræmmer- og loppemarkeder og arrangementer i firmaregi – både firmafester og faglige sammenkomster. Så uanset om du er privat kunde eller professionel udlejer kan du finde det rigtige partytelt her.

Partytelte fra eventzone-serien.

Dancover er europas førende ekspert og leverandør af totalløsninger inden for partytelte, fest og event. Vi har over 10 års erfaring med udvikling og salg af partytelte til både private og professionelle. Vores teltserie eventzone byder på smukke, klassiske designs samt de smukke og markante pagodetelte med det let genkendelige tag, der skaber en helt særlig stemning både set udefra og indefra. Eventzone-serien har partytelte I en professionel og holdbar udlejningskvalitet velegnet til hyppig opsætning. De holdbare og kraftige partytelte I serien eventzone har en kraftig, professionel konstruktion I letvægtsaluminium samt ekstrem stærk og 100 % vandtæt pvc-bestrøget polyester tag og sidevægge. Eventzone-serien er brandgodkendt og opfylder myndighedernes krav, samt de krav til kvalitet og holdbarhed, som udlejningsmarkedet har. Skal du bruge et smukt, ekstremt holdbart og stærkt partytelt, så er partyteltene fra eventzone-serien den perfekte løsning til dig.