Lagerhaller

Lagerhaller til mange formål og forskellige brancher.

Lagerhaller er både fleksible og økonomiske alternativer til dyre, permanenter bygninger som f.eks. stålhaller, lagerhaller og lader m.m. Med en lagerhal fra Dancover kan du hurtigt opføre en hal på flere hundrede kvadratmeter og få plads til dine maskiner eller materialer. De store telthaller er yderst rummelige, da konstruktionen ikke tager ret meget plads. Det betyder, at man hurtigt kan komme i gang med at opføre en rummelig lagerhal til en langt bedre pris end hvis man skulle opføre en fast bygning eller leje sig ind et sted. Med en lagerhal fra Dancover får man sit helt eget lager, der ovenikøbet kan flyttes, hvis det skulle blive aktuelt på et tidspunkt.

Lagerhaller fra Dancover er professionelle løsninger.

Lagerhallerne er udført i stærkt galvaniseret stål, som giver en ramme i industriel kvalitet og styrke. Den brandsikre og kraftige PVC-teltdug i op til 930 g/m2 tykkelse giver en utrolig stærk struktur, der kan klare vind og vejr hele året rundt og yde en effektiv beskyttelse for maskiner og materialer. På Dancovershop.com kan du se udvalget af lagerhaller i stål og PVC, som du hurtigt kan opføre, når du har behov for at få maskiner eller andet under ’tag’ og i sikkerhed for vind og vejr.

Lagerhaller opfylder mange formål.

Lagerhal kan rumme stort set alt, hvad du har brug for at få opbevaret, men de mest almindelige funktioner er ofte som materialelager, maskinhal, halmlager og i enkelte tilfælde arbejdstelte, hvis der har været tale om byggeri, hvor der var brug for at kunne arbejde i læ. De større lagerhaller kan sagtens fungere som en kombination med både plads til lager og arbejdsområde.

Lagerhaller er fleksible og økonomiske.

Lagerhaller er fleksible, hurtige at opføre og kan altid flyttes igen, hvis behovet opstår. Men det er vigtigt at understrege, at ud over funktionalitet og lang holdbarhed, så er lagerhaller i stål og PVC et meget interessant alternativt til faste bygninger – både hvad angår fleksibilitet, men også i høj grad rent økonomisk.

Lagerhal 7,5x10x5,4m

Lagerhal 7,5x10x5,4m

174.116,25 kr.