Skraldespandsskjulere

Skraldespandsskjul til at skjule en eller flere affaldsbeholdere

Vi skal alle have skraldespande stående udenfor. Et skraldespandskjul er en enkel og effektiv måde at gemme disse skraldespande væk på. Du kan få et skraldespandsskjul til en enkelt skraldespand, til 2 skraldespande eller måske foretrækker du en løsning med plads til flere skraldespande. Vi tilbyder forskellige typer af opbevaringsløsninger til dine skraldespande – alle lavet til en eller to standard 240 l beholdere. Har du mere end to skraldespande eller genbrugsbeholdere, kan du altid kombinere vores løsninger til opbevaring af skraldespande, så din indkørsel eller have fremstår pæn og ryddelig. Alle vores skraldespandsskjul er nemme at samle og vedligeholdelsesfrie – undtagen vores fine cykelskur i træ, som du skal behandle med træbeskyttelse eller lignende.

Skraldespandsskjul i forskellige materialer

Vores skraldespandsskjul omfatter løsninger i forskellige materialer som galvaniseret stål, WPC (Wood Plastic Composite) og naturligt træ. At have flere skraldespande udenfor i gården eller indkørslen er nok ikke nogen boligejers drøm. Vi ved dog, at vi bliver nødt til have et antal affaldsbeholdere udenfor, så vi kan komme af med vores affald. Med et eller flere af vores robuste skraldespandsskjul kan du få udearealerne derhjemme til at se fine ud, uanset hvor mange skraldespande du skal have stående. Kort sagt kan vores forskellige elegante skraldespandsskjul i primært vedligeholdelsesfrie materialer hjælpe dig med at få indkørsel, gårdhave og andre områder til at se pæne og velorganiserede ud. Uanset, om du kun har en enkelt affaldsbeholder eller mange, så kan vores skraldespandsskjul løse opgaven.

Et skraldespandsskjul gør det nemmere at sortere affaldet

Nogle af vores skraldespandsskjul skjuler affaldsbeholderne fuldstændigt, mens andre kun laver en elegant skærm, så du ikke kan se skraldespandene fra f.eks. vejen. Nogle foretrækker det sidste, så de har nem adgang til skraldespandene, når de skal smide deres skrald ud. Andre kan godt lide, at skraldespandene er sikkert låst væk, så andre ikke kan bruge dem og fylde dem med deres affald. Når du vælger en lukket og aflåst løsning, er skraldespandene sikre, men du skal gøre en lille indsats, når skraldemændene kommer for at tømme skraldespandene. Du tager blot skraldespandene ud aftenen før de kommer eller låser skjulet op. Det vigtigste er, at du kan nyde pæne og ryddelige omgivelser omkring huset. Vores elegante skraldespandsskjul med plads til en eller flere 240 l beholdere eller lignende gør det ganske enkelt nemt at have en pæn og ryddelig indkørsel, carport eller gårdhave.

Cykelskure i stål og ubehandlet træ som skraldespandsskjul

Vi har en række løsninger, der primært er lavet som skraldespandsskjul. Vi har desuden en række andre opbevaringsløsninger, som også kan skjule en eller flere affaldsbeholdere. Her tænker vi på vores cykelskure i stål eller ubehandlet træ. Disse kvalitetsprodukter kan på en effektiv måde skjule dine affaldsbeholdere, så dine udearealer tager sig flotte ud. Ønsker du at kombinere flere løsninger, så bestil en af vores solide og moderne carporte. På den måde får du både en overdækket parkeringsplads samt god plads til dine affaldsbeholdere. Så står dine affaldsbeholdere overdækket, væk fra haven og tæt på vejen, så renovationen har nem adgang til dem.