Bildækkener

Et bildækken til hurtig og nem beskyttelse.

Vælg mellem flere forskellige slags bildækkener – og overtræk til din motorcykel, campingvogn og meget mere. Den helt enkle løsning, når du gerne vil beskytte dit køretøj mod vind og vejr, er et enkelt blødt og fleksibelt 3-lags dækken. Vil du gerne bruge lidt mere? Vi tilbyder også garagetelte og foldegarager, som vil beskytte din bil m.m. som en helt almindelig garage, og hvor du samtidig får plads til andre ting.

Et bildækken er især godt at bruge til at beskytte mod vind og vejr, hvis ens køretøj ikke skal bruges i et stykke tid. Du kan både opbevare bilen ude og inde alt efter, hvad der er muligt. Et bildækken beskytter din bil mod UV-stråler, regn, støv, sne, fugleklatter og nogle af de skrammer, som biler risikerer at få, når de står parkeret offentlige steder.

Covers til effektiv beskyttelse og overkommelig pris.

De fleste af Dancovers bildækkener består af et 3-lags vandafvisende og åndbart materiale. Det vil begrænse dannelsen af skimmel og mug og minimere kondens inde under coveret. Vores bildækkener er delvist tilpassede – så de passer til alle almindelige bilmodeller på markedet. Har du en bil, der ikke er standard, kontakt venligst vores Xperter på Dancover – så kan de hjælpe dig.

Når du lægger et dækken over din bil, anbefaler vi, at du fjerner antenner og drejer sidespejlene ind. Når din bil står overdækket med et bildækken, vil den være beskyttet mod vind og vejr. Dækkenet er nemt at trække hen over bilen på et øjeblik, nemt at fjerne og opbevare, når det ikke er i brug. Bemærk venligst, at vi også har forskellige covers til motorcykler og scootere m.m.

Overtræk og covers til campingvogne og mobile homes.

De fleste bruger kun deres campingvogn i en kortere periode hvert år. Når campingvognen ikke er i brug, er det en god idé at overdække den for at beskytte den. Det bløde 3-lags dækken er vandafvisende og åndbart, så det vil være med til at bevare din campingvogn i fin stand i mange år. På grund af de kraftige stropper og lynlåse er det nemt at montere dækkenet og holde det på plads, også i blæsevejr. Det er en god idé at passe godt på din campingvogn m.m. – både for din egen skyld, og i det tilfælde, at du skal sælge den en dag. Et dækken til din campingvogn er den perfekte løsning, når du skal opbevare din vogn hen over vinteren. Dækkenet er blødt, åndbart og beskytter samtidig campingvognen mod mug, skimmel og kondens.

Vores Xperter sidder klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål om Dancovers dækkener til biler, motorcykler eller campingvogne? Kontakt venligst vores Xperter – de kan hjælpe dig med at finde det bedste produkt ud fra dine behov. Du finder kontaktinformationer på Dancovershop.com.