Bildækkener

Bildækkener

Bildækkener er en økonomisk og effektiv beskyttelse

Bildækkener findes i en række forskellige udgaver og modeller – og du kan desuden få dækkener til din motorcykel og campingvogn. Et bildækken er den nemmeste løsning, når du gerne vil beskytte dit køretøj mod vind og vejr. Et bildækken er blot et enkelt blødt, 3-lags materiale, som er nemt at bruge. Vil du gerne have endnu bedre beskyttelse? Så kan vi tilbyde garagetelte og foldegarager, som er fleksible, men som beskytter din bil m.m. som en rigtig garage. Mange vælger at bruge et bildækken, når de ikke skal bruge deres bil et stykke tid. På den måde er bilen sikret mod vind og vejr samt de fleste skrammer. Du kan vælge at stille bilen inde eller ude, alt efter hvad der passer. Et bildækken beskytter dit køretøj mod UV-stråler, regn, støv, sne, fugleklatter og en del af de småskrammer, som man nemt får, når man stiller bilen på et offentligt sted uden at dække den til.

Bildækkener giver en nem og hurtig overdækning

De fleste af Dancovers bildækkener består af en 3-lags vandafvisende, åndbar konstruktion. Det begrænser mug og skimmel og minimerer dannelsen af kondens under dækkenet. Vores bildækkener er såkaldt semi-tilpassede og passer til stort set alle almindelige bilmodeller på markedet. Har du en bil, som ikke er en standardmodel, kontakt venligst vores Xperter på Dancover, så kan de hjælpe. Når du overdækker din bil med et bildækken, anbefaler vi, at du fjerner antenner og slår sidespejle ind. Når din bil står overdækket med et bildækken, er den godt beskyttet mod vind og vejr. Dækkenet er nemt at lægge hen over bilen på et øjeblik, nemt at fjerne igen og let at opbevare, når det ikke er i brug. Bemærk, at vi ud over garagetelte og foldegarager har dækkener til både biler, motorcykler og campingvogne samt overtræk til havemøbler m.m.

Dækkener til campingvogne, mobilehomes og andre større køretøjer

Mange bruger kun deres campingvogne i en kortere periode en gang eller to hvert år. Når campingvognen ikke er i brug, kan det være en rigtig god idé at dække den til for at beskytte den. Det bløde 3-lags vandafvisende dækken er åndbart, og det er med til at få campingvognen til at se flot ud i mange år. På grund af de solide stropper og lynlåse er det nemt at montere dækkenet og holde det på plads, selv når det blæser. Det er en god idé at passe godt på din campingvogn m.m. – både for din egen skyld, men også hvis du skal sælge en dag. Et dækken til din campingvogn er den bedste løsning, når du skal opbevare din campingvogn hen over vinteren. Dækkenet er blødt, åndbart og kan desuden beskytte campingvognen mod mug, skimmel og kondens.

Vores Xperter er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål om vores bildækkener til biler, motorcykler eller campingvogne, kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com. De kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bedste overdækningsløsning.