Carporte i træ

Smukke og solide carporte til din bil og andet

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige carporte, så du kan finde netop den carport, som passer dig og din bil. Du kan vælge en carport i vedligeholdelsesfrit aluminium og polycarbonat eller en klassisk carport i ubehandlet træ. Uanset, hvad du foretrækker, så vil en carport hurtigt blive en vigtig del af din hverdag. Med en flot carport har du altid et sikkert sted at parkere, når du er hjemme – eller hvor du bruger carporten – og kan holde godt beskyttet mod vind og vejr. Du kan sove roligt om natten også selv om det sner og hagler. Om morgenen skal du ikke bruge kostbar tid på at fjerne is og sne fra ruderne – og om sommeren slipper du for en overophedet bil, som har stået i solen hele dagen. Du stiller ganske enkelt din bil under carporten, og så er den klar, næste gang du skal køre. Du kan stille en fritstående carport stort set hvor du vil, så det er nemt at køre ind under taget og holde godt beskyttet. Vi har både klassiske og moderne carporte, så du kan nemt finde en carport, der passer til dit hus – uanset om dit hus er ældre eller helt nyt. Vores carporte er i neutrale farver eller i ubehandlet træ, så de passer ind de fleste steder. Bestiller du en carport i træ, skal du behandle den med træbeskyttelse – transparent eller i en flot farve.

Carporte i vedligeholdelsesfrit metal eller nordisk gran

Vi tilbyder bl.a. en række moderne carporte i vedligeholdelsesfrie materialer som aluminium og UV-behandlede tagplader i polycarbonat. Disse skønne carporte er nemme at samle og gøre klar, og de kan holde i mange år uden at du skal bekymre dig om vedligeholdelse. Det er dog vigtigt at man er to om at samle carporten, da de enkelte dele kan være ret tunge. Når først carporten står klar, så behøver du ikke spekulere på råd, rust eller afskalling, for carporten er beregnet til at stå ude i de næste mange år uden at der skal gøre noget – andet end måske at rengøre den en gang imellem. Når du vil rengøre carporten, så brug blot vand og en blød børste, så skal den nok blive flot igen.

Klassiske carporte i ubehandlet nordisk fyrretræ

Din nye carport bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt uanset om du har valgt en carport i træ eller metal. Det er en fordel, hvis du ved lidt om at samle og bygge, men der er ikke behov for specialværktøj. Husk, at man skal være 2 personer til opgaven med at samle. Følg den detaljerede samleanvisning trin for trin, så skal det hele nok gå fint. Har du valgt en carport i ubehandlet nordisk gran, skal du behandle den med træbeskyttelse, så hurtigt som muligt efter den er blevet samlet. Du bestemmer selv, om du vil bruge en transparent træbeskyttelse, så du kan bevare det naturlige look, eller du hellere vil bruge en træbeskyttelse i din yndlingsfarve.

Carporte kan bruges til mange forskellige formål

Det siger næsten sig selv, at man kan stille mange andre ting i en carport. Om sommeren kan carporten fungere som tag over havemøblerne, over børnenes legeområde, over en jacuzzi eller som overdækning af cykler, en mindre båd eller noget andet. En løsning kan gå ud på at bruge carporten til bilen om vinteren og til noget andet om sommeren – måske endda som en slags terrasseoverdækning, hvor man kan sidde og nyde livet i skygge for solen og ly for en byge. Her vil carporten blokere for UV-stråler om dagen og forhindre duggen i at falde på møbler m.m. om aftenen. Vil du vide mere om vores forskellige carporte, så kontakt vores Eksperter, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål om vores carporte m.m.