FleXtents® foldetelte

FleXtents® foldetelte til både private og professionelle.

FleXtents® foldetelte fra Dancover kan opleves hos både private og professionelle til bl.a. fester, messer og markeder. FleXtents foldetelte er resultatet af mange års målrettet produktudvikling, hvor målet har været at nå frem til den bedste løsning inden for lette, fleksible og stærke foldetelte i en professionel kvalitet, som både var nemme at slå op og ned, transportere og opbevare. Det er derfor, Dancovers FleXtents foldetelte i dag er det førende brand på markedet – og vel at mærke både til private kunder og professionelle brugere. Uanset, hvad du skal bruge dit FleXtents foldetelt til, så får du et holdbart og fleksibelt foldetelt i fremragende kvalitet, som du kan have glæde af i lang tid. Foldeteltet bliver leveret i en kraftig transporttaske, som gør det nemt både at transportere og opbevare teltet.

FleXtents® foldetelte kan fås i ikke mindre end 1.500+ kombinationer!

FleXtents® foldetelte kan fås i utallige kombinationer, hvis man ser på størrelse, udformning, udstyr og farver. Du kan desuden vælge et foldetelt med fuld digital print, så du kan opnå fuld opmærksomhed til f.eks. messer og markeder. Et forsigtigt gæt siger, at du kan vælge mellem mindst 1.500 forskellige kombinationer, når man ser på farver, størrelser og design. Til dette store udvalg kan du tilføje, hvor utroligt let det er at opstille et FleXtents foldetelt. Med en smule øvelse kan du gøre det på ca. 60 sekunder! Foldeteltet er ikke blot nemt at opstille, det er også nemt at opbevare, transportere og velegnet til mange forskellige formål hele året rundt. Når du køber et FleXtents foldetelt fra Dancover, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige modeller, du får dit telt leveret lynhurtigt og samtidig adgang til professionel og personlig rådgivning på Dancovershop.com.

FleXtents® foldetelte betyder innovation og funktionalitet.

FleXtents® foldetelte er et transportabelt foldetelt i høj kvalitet, letvægtsmaterialer skabt til markeder, messer og fester og meget mere. Uanset, hvornår du har brug for et beskyttende telt for at undgå sol eller regn, vil et fleksibelt og stærkt FleXtents foldetelt være det oplagte valg – også på stranden eller på skovturen. De mange fordele er en af årsagerne til, at Dancovers FleXtents foldetelte er blevet standard for foldetelte over hele Europa. Den gode kvalitet, fleksibilitet og udvidede personlige service og rådgivning i forbindelse med købet er en stor del af årsagen til den store popularitet, som Dancovers FleXtents foldetelte nyder. Har du spørgsmål om vores foldetelte? Kontakt vores Xperter på dancovershop.com via telefon, e-mail eller Chat.