Racingtelte

Racingtelte er perfekte til at skabe positiv opmærksomhed.

Racingtelte fra Dancover sørger for at beskytte dig mod de farlige UV-stråler fra solen, når du skal være udendørs i mange timer f.eks. i forbindelse med de fleste former for motorsport. Deltager du i events som rally, speedway, baneløb, motocross, gokart eller andre former for væddeløb? Så skal du som regel være ude i det fri og tæt på banen i mange timer, og så kan solen både være for varm og farlig for din hud. Er vejret omvendt dårligt med regn og blæst, kan du søge ly inde i racingteltet.

Racingtelte er både fleksible og nemme at stille op.

Racingtelte fra Dancover er så nemme at stille op, at man med lidt øvelse kan stille et op på blot 60 sekunder mere eller mindre. Racingteltet er samtidigt nemt at transportere og opbevare. Teltet bliver leveret i en praktisk transporttaske, som gør det nemt at medbringe racingteltet overalt, hvor du skal køre ræs. Du kan få racingtelte i mere end 1500+ kombinationer – når man medtager størrelser, farver, udstyr og designs. Du kan også vælge at skabe dit eget unikke racingtelt med digital print. Et racingtelt med digital print vil skabe en masse positiv opmærksomhed ved de fleste former for events. Kan du opstille et racingtelt med fuld digital print ved siden af banen eller i publikumsområdet, vil du få en masse opmærksomhed, hvis udsmykningen og printet på teltet er udført godt nok. Du har alle muligheder for at skabe et helt enestående telt, fordi du kan få printet alt på dit racingtelt – billeder, illustrationer, tekst og naturligvis dit logo. Kun fantasien sætter grænser, når det handler om digital print på racingtelte.

Racingtelte til afslapning og lidt privatliv.

Racingtelte er det perfekte sted for kørere og andre at slappe af mellem løbene. Teltene er også gode til opbevaring af forskelligt værktøj og udstyr. Hvis du vil være sikker på at have et sikkert og tørt racingtelt, skal du gå efter et holdbart racingfoldetelt i høj kvalitet, der kan holde til mange sportsevents. Med et racingtelt i bedste kvalitet kan du også få plads til at rode med motoren m.m. eller til en smule ro og fred fra de andre kørere og hold, når du har brug for at fokusere på årsagen til, at du overhovedet er der – at vinde løb. Racingtelte kan opstilles og tages ned på få minutter – og de er nemme at transportere og opbevare i deres praktiske transporttasker, som de bliver leveret i.