Caravan covers

Fortelte kan gøre campingferien endnu bedre.

Vores solide og fleksible fortelte skaber rum og plads foran din campingvogn, autocamper, eller tilsvarende. Et af vores fortelte er en fritstående tunnelkonstruktion med opholdsrum med ståhøjde og fire vinduer med gardiner, en stor fordør og heldækkende fikserbar bund. Brug det rummelige fortelt som et ekstra rum som en del af din autocamper og nyd ferien i det fri endnu mere. Forteltet er også fantastisk, når vejret ikke er det bedste, for så giver det ly for regnen og læ for vinden.

Ekstra plads når du er på farten i din autocamper.

Vores fortelte giver dig hurtigt og nemt en masse ekstra plads i forbindelse med din autocamper m.m. Teltet giver dig lidt privatliv, når du er af sted, og når du f.eks. opholder dig midt på en travl campingplads. De fritstående fortelte er nemme at opstille og skaber plads til både bord og stole eller soveplads, når det måske er for varmt at sove i autocamperen. Man kan med fordel hænge en lampe eller anden belysning i forteltet. Besøg Dancovershop.com og se hele vores store udvalg af udstyr til campingturen m.m.

Camping er populært, prisbilligt og miljøvenligt.

Camping er bestemt ikke en ny opfindelse, men at tage på campingferie er blevet meget populært igen de senere år, fordi det både er billigt og miljøvenligt. Du kommer desuden tæt på naturen og har uanede muligheder for at overnatte mange spændende steder. Du kan holde dig i bevægelse og se mange forskellige steder i dit eget tempo i bil, autocamper eller cykel for den sags skyld. Dancover tilbyder ud over fortelte en lang række campingtelte, soveposer, liggeunderlag, luftmadrasser, borde, stole og meget andet.