Drivhuse i træ

Drivhuse i træ er både smukke og holdbare

Der findes mange skønne drivhuse i forskellige materialer, men drivhuse i træ er bare noget særligt. Det er ganske enkelt en fornøjelse at komme ind i dette skønne drivhus i træ, når du har lyst til at tilbringe lidt kvalitetstid i haven – også når vejret måske ikke er det bedste. Drivhuse i trykimprægneret nordisk fyrretræ er både smukke og giver en enestående oplevelse. Naturmaterialerne gør – sammen med højden inde i drivhuset – det til noget helt særligt at opholde sig inde i det elegante drivhus. Nyd den overvældende mængde lys, der strømmer ind gennem de store vinduer, der også sørger for et fantastisk udkig til haven omkring drivhuset. Hvis du er så heldig at kunne placere dit drivhus i træ et sted med en smuk udsigt, så bliver det ikke meget bedre. Om aftenen og om natten kan du lægge dig inde i drivhuset og kigge op på nattehimlen uden at bekymre dig om en smule regn – bortset fra at du måske ikke kan se stjernerne, hvis det er overskyet.

Drivhus i træ som almindeligt drivhus eller et smukt orangeri

Et smukt og eksklusivt drivhus i træ giver dig først og fremmest et fantastisk sted til at dyrke alle mulige forskellige planter. Det giver dig også mulighed for at stille nogle behagelige møbler derind, som kan bruges til afslapning og eftertanke. Vælger du at bruge det unikke drivhus i træ som både drivhus og havepavillon, så kan du få det bedste af to verdener – det skønne drivhus i træ skaber nemlig de bedste rammer for både at dyrke forskellige planter og for bare at nyde livet. Det indbyggede tagvindue skaber sammen med døren mulighed for at regulere temperatur og luftfugtighed, så der ikke bliver for varmt og fugtigt. Hos os kan du også bestille en varmeblæser, som kan skabe både luftcirkulation og varme inde i drivhuset. Dette skønne drivhus i bedste kvalitet og smukt design skaber en helt egen verden, hvor du kan undslippe hverdagens stress og jag. Brug det skønne fristed fra det tidlige forår og til langt ud på efteråret – måske med lidt hjælp fra en varmeblæser af og til.

Et trædrivhus er et helt magisk sted til både planter og mennesker

Det er vigtigt, at et trædrivhus i denne kvalitet står på et godt fundament. For det første skal hele konstruktionen stå stabilt, for det andet vil det rigtige fundament give dig et smukt og funktionelt gulv inde i drivhuset. Som udgangspunkt skal alle drivhuse – både store og små – stå på et plant og stabilt fundament. Hvis et drivhus står skævt, så kan døre og vinduer ofte ikke åbne og lukke korrekt. Dette smukke og elegante drivhus i træ kan f.eks. stå på et fundament af fliser, træ, mursten eller stampet grus. På den måde får du som nævnt et flot gulv inde i drivhuset. Hvis du laver et stort nok fundament, så får du et område foran eller omkring drivhuset, som kan bruges som terrasse. Når du planlægger et gulv til dit drivhus i træ, så skal du tænke over, hvad der skal stå på gulvet. Skal der stå store krukker og beholdere fyldt med fugtig jord og planter, så er det vigtigt at gulvet er stærkt nok til at bære vægten. Hvis du lægger et gulv af mursten, fliser eller brosten, som ikke er støbt, så kan du nemt fjerne nogle enkelte sten og plante direkte i jorden under drivhuset. Du kan også gå hele vejen og grave ud til et støbt fundament, så du kan gøre gulvet frostfrit, men det kræver som regel, at du kommer ned i min. 90 cm’s dybde og det kræver en del arbejde.