Kejsertelte

Kejsertelte er perfekte til glamping.

Kejsertelte er perfekte til glamping og kan bringe dig tæt på naturen overalt – eller blot skabe de bedste rammer udenfor derhjemme i haven. Når du vælger et kejsertelt i bomuldslærred, skal du som regel også lige bruge et par ting mere for at gøre oplevelsen total. Ting som bl.a. behagelige senge, hyggelig belysning, tæpper, puder, et varmeapparat og andet. Hvis du har lyst til at følge trenden omkring glamping, så skal du tænke hygge og elegance, når du indretter dit kejsertelt. Teltene kaldes også klokketelte på grund af deres form – eller blot bomuldstelte. Ordet glamping er en sammentrækning af ordene ‘glamour’ og ‘camping’. Man kunne også kalde det luksuscamping eller blot camping, hvis man ikke bryder sig om alle de nye, smarte ord for det at opholde sig udendørs i et telt for at nyde naturen.

Vores TentZing® kejsertelte er lavet til camping med stil.

Vores store og elegante kejsertelte er som skabt til glamping. Du kan løfte den traditionelle campingtur med et stort og rummeligt kejsertelt. Med dette eksklusive bomuldstelt kan du overnatte, præcis hvor du har lyst i den vilde natur (staten har 275 skove, hvor du kan slå dit telt op med ganske få begrænsninger) – eller hjemme i haven i flot stil. Hvis du stiller dit smukke TentZing® kejsertelt op lige ude i haven, så kan du tage på glamping, præcis når du føler for det – og gå hele vejen med hensyn til behagelige senge med mere. De store TentZing® kejsertelte er skabt til at give dig en campingoplevelse helt ud over det sædvanlige. Vores kejsertelte er lavet af 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Bunden i teltet er i 540 g/m² PVC med et vandsøjletryk på 3000 mm. Den imponerende taghøjde på disse store telte er med til at give dig en helt utrolig fornemmelse af plads og luksus.

Tilbehør til glamping betyder endnu mere komfort og luksus.

Hvis du vil have endnu mere stil og komfort, så tilbyder vi forskelligt tilbehør til vores populære kejsertelte. Du kan f.eks. bestille halvmåne-formede tæpper til gulvet i teltet. Tæppet består af 2 halvmåneformede stykker i 100 % polypropylen. Tæppet er jacquardvævet og har et smukt mønster. Tæppet dækker hele bunden af kejserteltet og er med til at skabe en dejlig stemning i teltet. Du kan desuden bestille et buet fortelt, som overdækker og beskytter teltets indgang. Det buede fortelt er lavet af kraftigt bomuldslærred, så det passer flot til kejserteltet. Forteltet overdækker ikke kun indgangen, men skaber også plads til bagage, sko, udstyr og andet. Hvorfor ikke opleve glamping i år i et stort og smukt kejsertelt? Oplev naturen, slap af eller hyg dig omkring et bål, der hvor du har slået teltet op. De populære TentZing® kejsertelte er ganske enkelt perfekte til den skønneste glamping-oplevelse derhjemme eller langt væk fra alting.