Varmeapparater

Varmeapparater skaber hygge og god stemning til festen.

Vores fleksible varmeapparater er nemme at bruge og meget effektive. Brug dem til private fester og professionelle events, alt efter hvad du har behov for. Når du afholder en fest eller en anden form for event, så sørg for at have et varmeapparat stående klar, hvis det nu bliver koldt om aftenen. Det kan nogle gange være en god ide at opvarme partyteltet, inden festen går i gang, hvis temperaturen allerede er lav udenfor. Stil et eller flere varmeapparater inde i teltet for at holde den rigtige temperatur, så gæsterne føler sig godt tilpas. Uanset, hvor og hvornår du afholder et arrangement, så kan det godt blive køligt om aftenen. Vær sikker på at ingen kommer til at fryse, så alle kan nyde festen. Sørg for at have en af vores effektive varmeapparater stående klar, hver gang du inviterer gæster til en aften på terrassen eller inde i et partytelt.

Effektive elektriske varmeapparater med nem tilslutning.

De moderne og effektive varmeapparater fra Dancover er ekstremt nemme at anvende, da du blot skal sætte dem i en stikkontakt. Vi tilbyder en række elektriske varmeapparater, som til enhver tid kan løse opgaven med at få opvarmet dit partytelt og meget andet. Du sætter blot et varmeapparat eller to, så kan du være sikker på, at dine gæster har det godt hele aftenen. Hvor mange elektriske apparater du skal bruge afhænger lidt af, hvor varmt du gerne vil have det indenfor – og naturligvis hvor koldt det er udenfor! Husk lige på, at et partytelt fyldt med gæster meget hurtigt bliver varmt af sig selv, når mange mennesker er samlet indenfor. Du skal også overveje, om døren i teltet kommer til at stå åben eller lukket, da det bliver lidt sværere at varme rummet op med åben dør. Vi anbefaler en varmeblæser på et areal op til 75 m2 og to varmeapparater i telte over 80 m2. Er det koldt udenfor, kan det være en god idé at bruge to varmeapparater i et mindre telt. Stil blæseren modsat døren – eller i tilfælde med to blæsere – et i hver ende af partyteltet. Sørg for, at der ikke sidder nogle gæster for tæt på varmeapparatet. Disse effektive varmeapparater kan også bruges steder, hvor der ikke er anden opvarmning - bl.a. arbejdstelte, værksteder, garager, kældre, ved ombygning og renovering m.m.

Varmeapparater i forskellige størrelser til forskellige formål.

Varmeapparater fra Dancover kan som nævnt både bruges til fester afholdt i partytelte eller til at opvarme et eller flere rum i forbindelse med ombygning m.m., hvor varmen midlertidigt er afbrudt. Vi tilbyder en serie af forskellige varmeapparater til forskellige formål alt efter det område, som skal opvarmes. Vi tilbyder både mindre varmeapparater og en række større apparater, som også kan bruges til halvprofessionelle opgaver. Har du spørgsmål om vores varmeapparater, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.