Fortelte til campingvogne og autocampere

Fortelte til campingvogne og autocampere til campingferien eller haven.

Vidste du, at man kan bruge vores innovative fortelte til campingvogne og autocampere til meget andet end campingferien? Brug det elegante foldetelt foran campingvognen eller autocamperen - eller som et helt almindeligt foldetelt hjemme i haven - eller alle andre steder, hvor du har brug for et fleksibelt sted, som både giver skygge, ly og læ. Uanset, om du benytter konstruktionen som et fortelt til campingvogn eller autocamper eller som et almindeligt foldetelt, så handler det alt sammen om at have det dejligt og nyde livet i det fri. Den lette og stærke konstruktion er oplagt som fortelt til en campingvogn eller autocamper, hvor du placerer det foran din campingvogn, autocamper, RV, mobilehome m.m., når du er af sted på ferie. På andre tidspunkter vil det unikke, trapezformede foldetelt finde anvendelse som et almindeligt telt, hvor du kan slappe af eller hygge dig med venner og familie i haven, på terrassen osv. Det stærke og lette foldetelt er perfekt til at skabe behagelig skygge og beskytte mod elementerne. Brug forteltet som en forlængelse af terrassen, brug det som overdækning af terrassen eller som en slags udestue, hvor du lukker alle sidevæggene. Med dette fortelt til campingvogne og autocampere er mulighederne ubegrænsede!

Fortelte til campingvogne og autocampere giver dig utallige muligheder.

Foldeteltet eller forteltet til campingvogne m.m. er stærkt, fleksibelt og let. Derfor kan du nemt tage det med på campingferien, hvor du hurtigt kan slå den innovative konstruktion op, når du ankommer på campingpladsen. Når man har et foldetelt eller fortelt i denne kvalitet, så kan man også få glæde af det i mange andre sammenhænge. Monterer du alle sidevæggene, får du et lukket rum med et fantastisk lysindfald på grund af de store vinduer. Om aftenen kan du ovenikøbet trække gardinerne for, hvis du gerne vil have lidt privatliv. Er det varmt en dag, så brug forteltet eller foldeteltet som en pavillon med kun tagdugen på og ingen sidevægge? Så kan du nyde behagelig skygge og en helt åben konstruktion med nem adgang. Det medfølgende gulv i kraftig PVC er endnu en fordel, som er værd at nævne. Når du bruger forteltet foran din campingvogn på ferien, så vil du have stor fornøjelse af det store, tørre ekstraområde, som det giver dig. Uanset, om du bruger teltet som et fortelt til din campingvogn & autocamper eller som et almindeligt foldetelt, så vil gulvet skabe en fantastisk komfort, fordi det isolerer og forhindrer kulde og fugt fra jorden i at trænge op i teltet.

Fortelte til campingvogne og autocampere som en del af det populære brand FleXtents®.

De unikke og elegante fortelte til campingvogne og autocampere eller foldetelte er en del af vores populære serie FleXtents® foldetelte. Her kan du vælge mellem over 1.800 forskellige kombinationer når man medregner farver, størrelser, facon med mere. De innovative FleXtents® foldetelte er kendetegnet ved at være fleksible, stærke og justerbare. Ydermere - som endnu en vigtig egenskab - så kan disse fortelte bruges til mange andre formål og events i modsætning til de fleste andre fortelte til campingvogne & autocampere!