Flexshelter arbejdstelte

Flexshelter arbejdstelte til professionelle.

Flexshelter arbejdstelte er en serie af innovative arbejdstelte og overdækningsløsninger udviklet til udendørsarbejde. Arbejdsteltene og overdækningerne i denne serie er kendetegnet ved deres store alsidighed, de kraftige og holdbare materialer samt den ekstremt nemme opsætning. Arbejdsteltene vil fungere som effektiv beskyttelse og yde læ til de fleste slags udendørs opgaver i meget lang tid. Disse solide og innovative FleXshelter arbejdstelte vil hurtigt blive uundværlige, når du skal have løst opgaver og forskellige jobs under åben himmel.

Flexshelter arbejdstelte til mange brancher og opgaver.

Flexshelter arbejdstelte er den perfekte måde at beskytte folk mod regn og blæst, når de skal arbejde udenfor. De kraftige og holdbare materialer beskytter dig og sørger for, at du kan få løst dine opgaver næsten uanset vejret. Disse kvalitets-arbejdstelte har også et kælenavn – 5 sekunders telte. Grunden til dette kælenavn skyldes naturligvis, at det er ekstremt nemt at sætte disse Flexshelter arbejdstelte op, tage dem ned, transportere og opbevare mellem opgaver.

Flexshelter arbejdstelte med transporttaske.

Flexshelter arbejdstelte leveres med en praktisk transporttaske, så arbejdsteltene er lette at transportere og opbevare mellem jobs. Når du skal sætte dit Flexshelter arbejdstelt op, tager det blot få minutter at tage teltet ud af tasken og slå det op. Flexshelter arbejdstelte fra Dancover er som skabt til f.eks. kabelarbejde og arbejde med elektriske installationer som fordelerbokse m.m. De vil også være praktiske helt generelt, når du har brug for at være i læ for regn og vind, hvis du skal svejse eller foretage dig andet arbejde i det fri.

FleXshelter arbejdstelte og safety screens til ulykker og events.

Serien af arbejdstelte består også af en sikkerhedsskærm eller safety screen, som kan afskærme et område – i forbindelse med en ulykke eller til et arrangement, hvis du ønsker at afskærme et område og give de tilskadekomne eller dine gæster lidt privatliv. Husk at du altid er velkommen til at ringe til Dancovers Xperter, hvis du har spørgsmål til FleXshelter arbejdstelte, vores safety screens eller andre varer på Dancovershop.com.