TELT TILBEHØR


Telt tilbehør

Partytelte med forskelligt tilbehør giver fleksibilitet

Partytelte kan bruges til en lang række formål som familiefester, store mærkedage og professionelle events. I virkeligheden er et partytelt jo blot et bestemt antal kvadratmeter ekstra, som giver mulighed for at invitere og afholde fester eller arrangementer, som man ellers ikke ville kunne stå for. Med det store tilhørsprogram til Dancovers partytelte har man en lang række spændende muligheder for at tilpasse sit partytelt til den enkelte begivenhed eller event.

Partytelte i forskelligt design

Partytelte kan fås i en lang række forskellige størrelser og kvaliteter, så der er alle muligheder for at finde lige netop det partytelt, som passer til en bestemt begivenhed eller event. Med det store tilbehørsprogram kan man desuden ændre design og funktionalitet på sit partytelt, hvis man f.eks. skal bruge teltet til forskellige arrangementer på forskellige tidpunkter eller i forskelligt vejr.


Partytelte med og uden sidevægge

Partytelte kan ændre udseende og funktion ved at man skifter de forskellige vægge ud. Man kan f.eks. vælge de lukkede sidevægge uden vinduer, så man får et meget lukket og privat partytelt eller man kan sætte sidevægge med vinduer i hele partyteltet, så der kommer masser af lys ind i teltet – og man har mulighed for at se ud. Hvis vejret er til det, så kan man også undlade en eller flere sidevægge, så partyteltet bliver let og luftigt.

Partytelte har et stort tilhørsprogram

Partytelte er dejligt ukomplicerede. Som udgangspunkt køber du blot det partytelt, du skal bruge, pakker det ud, samler stellet, trækker teltdugen på plads og holder festen. Der findes dog en lang række produkter, som du med fordel kan overveje. Det er bl.a. en bundramme, hvis du har valgt et partytelt uden. En bundramme giver øget stabilitet, og sammen med en Safety Pack med jordspyd og stormstropper er dit partytelt sikret i tilfælde af rusk og blæst. Det er den mere praktiske del, men det er også muligt at udstyre dir partytelt med gardiner og drapering, så teltet bliver smukt, blødt og romantisk.