Telt tilbehør

Partytelte med et stort udvalg af tilbehør skaber maksimal fleksibilitet.

Partytelte er det oplagte valg til en lang række events som bl.a. familiesammenkomsten, fødselsdage og professionelle events. Et partytelt er som udgangspunkt blot nogle ekstra kvadratmeter, der giver dig plads og mulighed for at invitere gæster til en fest eller andet arrangement, som du ellers ikke ville have plads til. Med vores store tilbehørsprogram til Dancovers partytelte får du en lang række spændende muligheder for at tilpasse dit partytelt til det konkrete event.

Partytelte i forskellige modeller og designs.

Partytelte findes i mange forskellige størrelser og kvaliteter, så du har alle muligheder for at finde lige præcis det eller de partytelte, som du skal bruge til et bestemt event. Med vores omfattende tilbehørsprogram til de forskellige partytelte har du også mulighed for at ændre design og funktionalitet på dit partytelt, når du f.eks. skal bruge teltet til forskellige events på forskellige tidspunkter og i forskelligt vejr.

Partytelte med og uden sidevægge.

Du kan ændre udseende og funktionalitet på dit partytelt blot ved at udskifte de enkelte sidevægge. Vælger du lukkede sidevægge uden vinduer, får du et meget lukket og privat partytelt. Du kan også vælge sidevægge med vinduer til hele partyteltet, så der kommer en masse lys ind i teltet – og du kan kigge ud. Når vejret er til det, kan du undlade en eller flere sidevægge og skabe et lyst og luftigt partytelt.

Partytelte med et stort udvalg af tilbehør.

Partytelte er dejligt ukomplicerede. I første omgang skal du blot bestille det partytelt, du skal bruge, pakke det ud, samle rammen og trække coveret på plads og holde festen. Desuden kan du få en lang række tilbehør, som det kan være en god idé at overveje. Du kan bl.a. få en bundramme, hvis du vælger et, hvor den ikke følger med. En bundramme giver ekstra stabilitet og sammen med et Safety Pack med stormstropper og jordspyd kan du sikre dit partytelt i tilfælde af dårligt vejr. Det handler om sikkerhed, men du kan også få produkter til at udsmykke dit partytelt som gardiner og teltdrapering, så dit partytelt bliver endnu smukkere, blødt og romantisk.

Reparationssæt

Reparationssæt

542,50 kr.